Basic Blsossom- kissanvaljaat

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Basic Blossom- kissanvaljassetti sisältää valjaat, sekä taluttimen. Kissan valjaat pukeminen on monelle kissanomistajalle usein hieman vaikea tehtävä, mutta nämä innovatiiviset valjaat avataan ja suljetaan kissan selkäpuolelta, jolloin pään yli ei tarvitse pujottaa valjaita lainkaan. Valjaat saadaan säädettyä sopivaksi myös selkäpuolelta, joka helpottaa niiden käyttöä.

Valjaiden turvallisuutta lisäävät heijastavat yksityiskohdat, jotta kissasi näkyy ulkoillessa hyvin myös pimeässä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!