Kissan pelastusliivit Baltic Maja

Petenkoiratarvike.fi:
5/5

Kissan pelastusliivit Baltic Maja ovat ehdoton varuste kissan kanssa veneillessä. Tämä innovatiivinen tuote ei ainoastaan lisää turvallisuutta vesillä, vaan myös tuo mielenrauhaa lemmikin omistajalle. Kissan pelastusliivit on suunniteltu erityisesti kissan anatomiaa ajatellen, mikä takaa optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden.

Pelastusliivien käytännöllisyys korostuu erityisesti selässä olevan kahvan ansiosta. Tämä ominaisuus mahdollistaa kissan nopean ja turvallisen nostamisen vedestä hätätilanteessa. Lisäksi metallinen D-rengas edessä tarjoaa kätevän kiinnityspisteen taluttimelle, mikä on hyödyllinen ominaisuus niin veneessä kuin rannallakin. Kissan pelastusliivit Baltic Maja ovat varustettu kirkkailla väreillä ja heijastimilla, jotka tekevät kissasta helpommin havaittavan vedessä.

Mukavuus ja Säädettävyys

Kissan pelastusliivien suunnittelussa on otettu huomioon myös mukavuus. Pehmustetut rintaosat ehkäisevät hankausta, ja säädettävät vatsaremmit sekä kaulanympärys takaavat, että liivit istuvat kissalle täydellisesti. Helppokäyttöiset pikalukot sivussa mahdollistavat nopean pukemisen ja riisumisen, mikä on erityisen tärkeää kiireisissä tilanteissa.

Kokoja on saatavilla pienestä suureen, joten jokainen kissa, painosta riippumatta, löytää sopivan koon. On tärkeää mitata kissan koko oikein, jotta pelastusliivit istuvat täydellisesti ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!