Kissan pelastusliivit Baltic Maja arvostelu

Petenkoiratarvike.fi:
5/5

Kissan pelastusliivit Baltic Maja ovat erinomainen valinta kaikille kissanomistajille, jotka haluavat varmistaa lemmikkinsä turvallisuuden veneillessä. Baltic Maja -pelastusliivit on suunniteltu erityisesti kissoille, tarjoten täydellisen istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden.

Turvallisuus ja käytännöllisyys

Kissan pelastusliivit Baltic Maja erottuvat kilpailijoistaan monilla hyödyllisillä ominaisuuksillaan. Liivien selässä on kätevä kahva, josta kissan voi helposti nostaa vedestä. Kahvan etupuolella sijaitseva metallinen D-rengas mahdollistaa taluttimen kiinnittämisen, mikä tekee liivistä monikäyttöisen myös maalla liikuttaessa.

Kirkkaat värit ja heijastimet parantavat näkyvyyttä, mikä on erityisen tärkeää hätätilanteissa. Nämä kissan pelastusliivit on helppo pukea sivussa olevien pikalukkojen ansiosta. Sekä vatsaremmejä että kaulanympärystä voi säätää, mikä takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden eri kokoisille kissoille. Pehmusteet rinnassa estävät hankaamisen, mikä lisää kissan mukavuutta.

Koot ja istuvuus

Baltic Maja -kissan pelastusliivit ovat saatavilla kolmessa koossa: S, M ja L. Koko S sopii 0-3 kg painaville kissoille, koko M 3-7 kg kissoille ja koko L 7-10 kg kissoille. On tärkeää mitata lemmikki oikein, jotta voi valita oikeankokoiset pelastusliivit.

Selän pituus mitataan säästä hännän tyveen lemmikin seistessä, ja kaulanympärys mitataan kohdasta, jossa kaula on paksuin. Vatsaremmin tulee asettua noin 5 cm etujalkojen taakse, jotta kissalla on tarpeeksi tilaa liikkua.

Merkki ja laatu

Baltic on tunnettu brändi, joka on erikoistunut laadukkaiden pelastusliivien valmistukseen. Kaikki heidän tuotteensa ovat suunniteltu Ruotsissa ja valmistettu Euroopassa, mikä takaa korkean laadun ja kestävyyden. Baltic Maja -kissan pelastusliivit ovat esimerkki tästä laadusta, ja ne tarjoavat 5 vuoden takuun, mikä osoittaa valmistajan luottamuksen tuotteensa kestävyyteen.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Olemme tehneet yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa tarjotaksemme parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme. Petenkoiratarvike.com tarjoaa laajan valikoiman lemmikkitarvikkeita, ja heidän asiantuntemuksensa auttaa varmistamaan, että asiakkaat saavat juuri oikeat tuotteet lemmikeilleen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!