Feline porta 21 Finest Kitten

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Feline Porta 21 Finest Kitten on kissanpentujen kuivaruoka, joka sopii erinomaisesti myös tiineille kissoille. Se sisältää korkealaatuista siipikarjaa, kalaa sekä hyödyllisiä Omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat suloisen pikku kissasi tervettä kasvua!

Sen runsasmakuinen aromi takaa, että se ei vain houkuttele vaan myös ilahduttaa nirsoimmatkin makuhermot, ja sisältää optimaalisen määrän vitamiineja ja hivenaineita, joita kissanpentusi tai kissaäitisi tarvitsee.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!