Feline porta 21 Tonnikala & Kilohaili

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feline Porta 21 Tonnikala & Kilohaili on monipuolinen märkäruoka kissoille 90 g annospurkissa, joka sisältää runsaasti hellävaraisesti kypsytettyä tonnikalaa ja vaaleaa kilohailia.

Luonnollisista ainekset takaavat ruoan maukkauden, sopivuuden kissan vatsalle. Märkäruoan luonnollinen koostumus ei sisällä lainkaan kemiallisia aineita. Tämä täydennysruoka on omiaan terveellisen ja monipuolisen täysravinnon rinnalla.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!