Feline porta 21 Kana & Aloe Vera

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Loistava täydennysruoka kissan tasapainoisen ruokavalion tueksi. Feline Porta 21 Kana & Aloe Vera on korkealaatuinen märkäruoka aikuisille kissoille, joka sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet ilman kemiallisia säilöntäaineita. Siinä on myös tasapainoinen kalsium-fosfori-suhde, jotta kissasi luut pysyvät terveinä!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!