Ibiyaya The Beast arvostelu

Muotitassu.fi:
4.5/5

Kun aktiivinen elämäntapa ja lemmikin hyvinvointi kohtaavat, Ibiyaya The Beast lemmikkirattaat lenkkipolulle tarjoavat täydellisen ratkaisun. Nämä markkinoiden nopeimmat lemmikkirattaat on suunniteltu erityisesti juoksulenkeille, yhdistäen aerodynaamisen muotoilun ja innovatiivisen teknologian lemmikkisi mukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi.

Aerodynaaminen muotoilu ja yksilöllinen jousitus

Ibiyaya The Beast lemmikkirattaat lenkkipolulle erottuvat edukseen niiden aerodynaamisen muotoilun ja jokaisen pyörän yksilöllisen jousitusjärjestelmän ansiosta. Tämä takaa, että lemmikkisi nauttii mukavasta ja turvallisesta kyydistä, riippumatta maaston vaihtelevuudesta.

Innovatiiviset PU-pyörät ja vetoketjuton kiinnitysjärjestelmä

Rattaat on varustettu kestävillä PU-pyörillä, jotka takaavat optimaalisen vakauden ilman tarvetta säännölliselle ilmantäytölle. Vetoketjuton kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa lemmikin nopean ja turvallisen kiinnityksen yhdellä painikkeen painalluksella, mikä tekee Ibiyaya The Beast lemmikkirattaista lenkkipolulle ihanteellisen valinnan aktiivisille omistajille.

Käytännöllisyys ja turvallisuus

Tilavat sisäänkäynnit ja kaksi kiinnityshihnaa tekevät lemmikin kyytiin noususta ja sieltä poistumisesta vaivatonta, samalla kun ne lisäävät turvallisuutta lenkeillä. Vedenkestävät verkkoikkunat sallivat lemmikin tarkkailla ympäristöään, ja kaksoisjarrujärjestelmä pitää rattaat turvallisesti paikoillaan.

Kompakti ja kestävä rakenne

Alumiinirunko ja 600D polyesterikangas, joka on käsitelty vettä hylkiväksi, takaavat rattaan kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Kokoontaittuvuus ja helppo kasaaminen painikkeella tekevät Ibiyaya The Beast lemmikkirattaista lenkkipolulle kätevän valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Lunasta 10% alennus täältä koodilla: LTX10

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!