InnoPet Urban eco lemmikkirattaat

/5

InnoPet Urban Eco lemmikkirattaat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja ympäristötietoisuutta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kaupunkielämään. Hollantilaisen InnoPetin valmistamat, nämä rattaat heijastavat yrityksen sitoutumista laatuun ja innovaatioon, tarjoten samalla kestävämmän vaihtoehdon lemmikinomistajille.

Kevyt ja kompakti design

InnoPet Urban Eco lemmikkirattaat erottuvat markkinoilla erityisesti niiden keveyden ja helpon kokoontaitettavuuden ansiosta. Vain 7,7 kg painava runko tekee rattaista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat helppoa liikkuvuutta ja säilytettävyyttä. Olipa kyseessä sitten kaupunkikävely tai viikonloppuretki, nämä rattaat ovat valmiina seikkailuun.

Mukavuus ja turvallisuus edellä

Urban Eco -mallissa on monipuoliset tuuletus- ja säilytysmahdollisuudet, jotka takaavat lemmikkisi viihtyvyyden jokaisella matkalla. Kääntyvä etupyörä ja yhden kosketuksen jarru lisäävät käytännöllisyyttä ja turvallisuutta, kun taas helposti puhdistettavat materiaalit ja pesukoneessa pestävä tyyny pitävät huolen rattaan puhtaudesta ja hygieniasta.

Ympäristöystävällinen valinta

InnoPet on ottanut askelia kohti kestävämpää tuotantoa Urban Eco -mallissa, käyttäen kierrätettyä nylon-kangasta ja ympäristöystävällisempiä pakkausmateriaaleja. Tämä ei ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös tarjoaa tietoisen valinnan kuluttajille, jotka haluavat tukea kestävää kehitystä.

Lunasta 10% alennus täältä koodilla: LTX10

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!