InnoPet Adventure lemmikkirattaat arvostelu

Muotitassu.fi:
5/5

InnoPet Adventure lemmikkirattaat ovat täydellinen kumppani aktiiviselle lemmikinomistajalle, joka ei halua jättää karvaista ystäväänsä kotiin seikkaillessaan. Olipa kyseessä sitten retki metsään, päivä rannalla tai tutkimusmatka vilkkaaseen kaupunkiympäristöön, nämä rattaat takaavat, että lemmikkisi voi osallistua jokaiseen seikkailuun turvallisesti ja mukavasti.

Suunniteltu mukavuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen

InnoPet, hollantilainen premium-luokan lemmikkirattaiden valmistaja, on suunnitellut Adventure-mallin kestämään kaikenlaisia seikkailuja. Maksimikantavuus 30 kg ja tilavat säilytystilat varmistavat, että kaikki tarvittava, kuten talutushihna, herkut tai juomat, mahtuvat mukaan. Puhkeamattomat EFA-renkaat ja 360 astetta kääntyvä etupyörä tekevät liikkumisesta sujuvaa kaikissa maastoissa.

Innovatiiviset ominaisuudet lisäävät käytännöllisyyttä

InnoPet Adventure lemmikkirattaat on varustettu suurilla 12-tuumaisilla EFA-pyörillä, jotka sopivat kaikkiin maastoihin, olipa alla hiekkaa, kiveä tai asfalttia. Kuppiteline pitää huolen, että sekä sinun että lemmikkisi juomat pysyvät turvallisesti paikoillaan, kun taas tilava säilytyskori tarjoaa runsaasti tilaa kaikille seikkailuvälineille.

Helppokäyttöisyys ja kompakti säilytys

Yksi InnoPet Adventure -lemmikkirattaiden suurimmista eduista on niiden helppo ja kompakti taittomekanismi. Rattaat on suunniteltu niin, että ne on helppo taittaa kokoon ja säilyttää autossa tai kotona, odottamassa seuraavaa seikkailua.

InnoPet Adventure lemmikkirattaat ovat ihanteellinen valinta lemmikinomistajille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että seikkailunhalua. Niiden avulla voit nauttia yhteisistä hetkistä lemmikkisi kanssa ilman rajoituksia.

Lunasta 10% alennus täältä koodilla: LTX10

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!