Innopet Comfort EFA ECO Lemmikkirattaat arvostelu

Muotitassu.fi:
5/5

Lemmikin omistaminen tuo mukanaan vastuuta ja halun tarjota parasta mahdollista hoitoa. Innopet Comfort EFA ECO lemmikkirattaat ovat suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, tarjoten mukavuutta ja turvaa pienille ja keskikokoisille koirille, joiden paino on enintään 25 kiloa.

Mukavuus ja turvallisuus edellä

Innopet Comfort EFA ECO lemmikkirattaat ovat ihanteellinen valinta, kun haluat taata lemmikillesi mukavuuden ja turvallisuuden ulkoilun aikana. Olipa kyseessä sitten fyysisistä vaivoista kärsivä koira tai yksinkertaisesti lemmikki, joka nauttii rennosta kyydistä, nämä rattaat vastaavat tarpeeseen. Suuret EFA-pyörät ja tilava kabiini varmistavat, että lemmikkisi matkustaa mukavasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Ympäristöystävällinen valinta

Innopet on tunnettu ympäristöystävällisistä tuotantoprosesseistaan, ja Comfort EFA ECO lemmikkirattaat eivät ole poikkeus. EVA-materiaalista valmistetut renkaat tarjoavat pehmeän ja mukavan kyydin, joka on samalla ystävällinen ympäristölle. Lisäksi rattaat on helppo taittaa kokoon ja ne mahtuvat kätevästi auton tavaratilaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aktiivisille lemmikinomistajille.

Tyylikäs ja käytännöllinen

Innopet Comfort EFA ECO lemmikkirattaat ovat saatavilla kahdessa tyylikkäässä värissä: musta/hopea ja punainen/musta. Tämä mahdollistaa valinnan, joka sopii sekä lemmikin että omistajan tyyliin. Lisäksi rattaat sisältävät ilmaisen sadesuojan, joka on arvoltaan 29,95 €, tarjoten lisäsuojaa sateisella säällä.

Lunasta 10% alennus täältä koodilla: LTX10

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!