Julius-K9® IDC Power valjaat Mini

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Julius-K9® IDC Power mini valjaat ovat laadukkaat ja tukevat valjaat, jotka on suunniteltu niin aktiiviseen harrastamiseen kuin jokapäiväiseen lenkkeilyynkin. Nämä ergonomiset valjaat jakavat paineen tasaisesti koiran rintakehälle ja tarjoavat mukavuutta koiran päällä. Ne on varustettu portaattomasti säädettävällä tarrakiinnityksellä, joka sopii jokaisen koiran yksilöllisiin tarpeisiin. Valjaissa on myös tukeva kahva ja heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä.

Nämä mustat Julius-K9® IDC Power -valjaat on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, jotka kestävät hyvin käytössä. Valjaiden sisävuori on hengittävää ja hankaamatonta materiaalia, mikä tekee niistä miellyttävät koiran iholle. Vaihdettavien tarrojen avulla voit muokata valjaat persoonalliseksi. Lisäksi valjaiden suunnittelu jättää tilaa vapaille eturaajojen liikkeille, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapauden.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!