Julius-K9 IDC® Powerharness Puppy – pentuvaljaat

Proshop.fi:
5/5

Julius-K9:n IDC® Powerharness -valjaat edustavat modernia ja käytännöllistä muotoilua, joka sopii erinomaisesti koiranpennuille. Valjaat on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka pitää ne pitkään hyvässä kunnossa. Ne on suunniteltu tarjoamaan pennulle mukavuutta, ja niiden pienten heijastimien ansiosta pentu on näkyvä myös pimeässä.

Nämä valjaat ovat saatavilla monissa eri väreissä ja kooissa, jotta voit löytää juuri pentusi tarpeisiin sopivan. Valjaiden reunat ja kaularemmit on varustettu heijastimilla turvallisuuden lisäämiseksi. Valjaissa on myös kätevä kahva ja tukeva rengas hihnan kiinnittämistä varten. Vesitiivis materiaali tekee valjaista ihanteelliset kaikenlaisille säille. Petrol-green väri lisää tyylikkään yksityiskohdan.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!