Julius-K9 IDC Power koiran valjaat

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Julius K9 IDC Power -valjaat tarjoavat koiralle erinomaisen mukavuuden ja tuen, oli kyseessä sitten retkeily, työkoirien aktiviteetit tai jokapäiväinen lenkkeily. Ergonomisesti muotoiltu valjas jakaa paineen tasaisesti koiran rintakehälle, ja säädettävä tarrakiinnitys tekee siitä helpon käyttää. Rintaremmi on alempana kuin perinteisissä K9-valjaissa, minkä ansiosta hengitys on esteetöntä ja eturaajojen liike vapaa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!