Kissan valjaat ja talutin Basic Sporty arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Helppo pukea: step-in-malliset Basic Sporty -kissan valjaat avataan selkäpuolelta kokonaan, jolloin pään yli ei tarvitse pujottaa mitään. Selän velcrotarran avulla valjaat saa säädettyä sopivaksi ja pikalukko varmistaa kiinnityksen. Hengittävä ja joustava verkkokangas pehmeillä reunatereillä istuu kissalle erittäin hyvin. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä. Mukavat ja helposti puettavat kissan valjaat miellyttävät sekä kissaa että omistajaa!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!