Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hurtta Drizzle sadetakki on lämmin ja ehdoton varuste sadetta, kuraa ja tuulta vastaan. Takissa on hyvät ja näkyvät heijastimet, jotta koirasi voi liikkua turvallisesti pimeällä. Säädettävät kaulus, vyötärö ja selän pituus takaavat hyvän istuvuuden joka koossa. Uudenlaiset säädettävät ja vedenpitävät saumat kauluksessa takaavat, että vesi ei valu kauluksesta sisään.

Hurtta Drizzle sadetakki erottuu muista takeista vuoren lämmittävällä foliokuvioinnilla. Folioprintti heijastaa takaisin koiran ruumiinlämpöä, vilkastuttaen verenkiertoa ja lämmittäen koiraa tehokkaasti. Tämä sadetakki sopii hyvin käytettäväksi myös viileämmällä säällä ja urheilevan koiran lämmittelyyn sekä hyvinvoinnin ylläpitoon ennen ja jälkeen suorituksen.

Hurtta Drizzle -koiran sadetakin mitoitus sopii useimmille koirille ja takin leveä vatsakappale pitää takin paikoillaan kovassakin menossa, jotta koira saa liikkua ilman rajoituksia. Peittävä vatsakappale suojaa samalla myös mahanalusen tehokkaasti kuralta ja hiekalta. Takki valmistettu joustavasta kankaasta ja  on nopea pukea, äänetön sekä mukava käyttää.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!