Hurtta Extreme Warmer

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Tehokkaasti lämmittävä Hurtta Extreme Warmer pitää koirasi lämpimänä niin harrastuksissa kuin arjessa. Tämä tuote on Hurtta-malliston lämpimin koiran lämpötakki. Takki on valmistettu miellyttävästä, joustavasta ja pehmeästä materiaalista, jotka mahdollistavat sen, että tämä koiran talvitakki on helppo pukea sekä koiran on helppo liikkua se päällä. Takin pituus ja rintamus on säädettävissä, sekä siinä on integroitu valjasosa. Saatavilla ainakin väreissä karhunvatukka, puolukka sekä eco-tuotteena.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!