Koiraportti Ferplast korkea 73-86 cm arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Turvallinen ja käytännöllinen ratkaisu kotiin

Koiraportti Ferplast korkea 73-86 cm on loistava ratkaisu, kun haluat pitää lemmikkisi tietyllä alueella kotonasi. Tämä 105 cm korkea ja 73–86 cm leveä lemmikkiportti on suunniteltu erityisesti koiranomistajien tarpeisiin, mutta se sopii hyvin myös muille pieneläimille. Portin avulla voit helposti rajata tilaa ja varmistaa, että lemmikkisi pysyy turvassa ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti valvoa sen liikkeitä.

Helppo asennus ja käyttö

Koiraportti Ferplast korkea 73-86 cm on erittäin helppo asentaa. Se kiinnitetään painekiinnityksellä oviaukkoihin tai portaikkoihin ilman työkaluja, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Portti kiristetään tukevasti karmien väliin, ja se pysyy paikallaan turvallisesti, vaikka koira yrittäisi nojailla siihen. Portissa on kätevä yhdellä kädellä avattava salpa turvalukolla, mikä tekee siitä helppokäyttöisen aikuisille, mutta haastavan lapsille tai lemmikeille avata.

Käytännöllinen muotoilu

Ferplastin koiraportissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Portti avautuu molempiin suuntiin, mikä lisää sen käytännöllisyyttä erityisesti vilkkaassa kodissa. Pieni ovi portin alaosassa mahdollistaa kissan tai pienen koiran kulkemisen portin ollessa kiinni, mikä lisää joustavuutta eri lemmikkien kanssa. Portin leveys on säädettävissä 73–86 cm välillä, joten se sopii monenlaisiin oviaukkoihin ja portaikkoihin.

Kestävä ja helppohoitoinen materiaali

Portin kestävä teräsrunko ja muoviosat tekevät siitä pitkäikäisen ja kestävän ratkaisun. Se on suunniteltu kestämään myös isompien ja voimakkaampien koirien käyttöä. Materiaalien ansiosta portti on myös helppo pitää puhtaana – riittää, että pyyhit sen kostealla pyyhkeellä. Tämä tekee siitä hygieenisen ja miellyttävän käyttää pitkään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!