MIM Variocage Dobbel arvostelu ja kokemuksia

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Koirien turvallinen ja mukava matkustaminen autossa on monille koiranomistajille ensiarvoisen tärkeää. MIM Variocage Dobbel on markkinoiden johtava kolaritestattu kuljetushäkki, joka on suunniteltu kahden keskikokoisen tai yhden ison koiran kuljettamiseen. Tässä arvostelussa käymme läpi MIM Variocage Dobbel -häkin ominaisuudet, turvallisuustekijät ja käyttökokemukset, jotta voit tehdä informoidun päätöksen tämän tuotteen hankkimisesta.

Tuotteen yksityiskohdat ja ominaisuudet

MIM Variocage Dobbel on säädettävä kuljetushäkki, jonka pituutta voidaan muokata auton ja koiran koon mukaan. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja yhteensopivan useiden eri automallien kanssa. Kahdelle koiralle tarkoitetussa mallissa on siirrettävä väliseinä, joka mahdollistaa häkin räätälöinnin koirien tarpeiden mukaan. Väliseinän voi myös poistaa kokonaan, jos häkissä matkustaa vain yksi suuri koira.

Häkin ovet ovat lukittavissa avaimella, mikä lisää turvallisuutta ja estää koiria karkaamasta, kun takaluukku on auki. Leveät kalterit varmistavat hyvän ilmanvaihdon ja näkyvyyden, mikä tekee matkasta miellyttävämmän lemmikillesi.

Turvallisuus ensisijalla

MIM Variocage Dobbel on suunniteltu erityisesti turvallisuutta silmällä pitäen. Häkin erikoisrakenne, ns. muutosvyöhyke, on kehitetty mukailemaan nykyautojen suunnittelua ja ottamaan vastaan törmäysenergiaa peräänajotilanteessa. Tämä vähentää riskiä häkin työntymisestä takapenkille ja minimoi koirille ja matkustajille aiheutuvat vahingot.

Häkin teräsrunko on erittäin kestävä, eikä siihen synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa. Lisäksi häkin takaosassa on hätäuloskäynti, joka mahdollistaa koiran vapauttamisen matkustamon puolelta, jos takaluukkua ei saa avattua peräänajon jälkeen.

Laadukas rakentaminen

MIM Variocage Dobbel on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, ja sen viimeistely on huippuluokkaa. Jauhemaalaus tekee häkistä kestävän, ja suurimmalle rasitukselle alttiit osat on lisäksi sinkitty, mikä lisää niiden pitkäikäisyyttä. Tämä häkki on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan pitkäaikaista luotettavuutta.

Käyttökokemukset ja yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Arvostelijana Lemmikintarvike.fi-sivustolla olemme tehneet yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa tämän tuotteen testaamisessa. Käyttäjäkokemusten perusteella MIM Variocage Dobbel on saanut kiitosta erityisesti sen tilavuudesta ja hiljaisesta käytöksestä ajon aikana. Ilman väliseinää häkki tarjoaa riittävästi tilaa kahdelle kookkaalle koiralle liikkua mukavasti.

MIM Variocage Dobbel L ja XL kokovertailu

MIM Variocage Dobbel -kuljetushäkkiä on saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa. Suosituimmat mallit ovat MIM Variocage Dobbel L ja MIM Variocage Dobbel XL, jotka eroavat toisistaan lähinnä korkeuden ja syvyyden osalta.

 • MIM Variocage Dobbel L
  • Syvyys: 760-1030 mm
  • Leveys: 990 mm
  • Korkeus: 650 mm
 • MIM Variocage Dobbel XL
  • Syvyys: 810-1030 mm
  • Leveys: 990 mm
  • Korkeus: 715 mm

Näiden mittojen perusteella voit valita juuri sinun koiriesi ja autosi tarpeisiin parhaiten sopivan mallin. On tärkeää varmistaa häkin sopivuus mittaamalla autosi tila ja koiriesi koko oikein.

MIM Construction AB

Historia ja arvot

MIM Variocage -kuljetushäkkien takana on MIM Construction AB, joka on yli 30 vuoden ajan erikoistunut turvallisuustuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen modernille autoteollisuudelle. MIMsafe-brändin alla yhtiö on noussut johtavaksi kolaritestattujen koirahäkkien valmistajaksi maailmanlaajuisesti.

Yhtiön ydinarvot keskittyvät turvallisuuteen, innovaatioon ja jatkuvaan parantamiseen. MIM Construction AB on ISO 9001:2015 -sertifioitu yritys, joka noudattaa tiukkoja autoteollisuuden standardeja. Laadunvarmistus ja asiakaspalautteiden analysointi ovat keskeisiä elementtejä yhtiön toimintamallissa.

Yhteenveto ja suositukset

MIM Variocage Dobbel on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka arvostavat sekä turvallisuutta että mukavuutta koiriensa matkustamisessa. Tämä kolaritestattu kuljetushäkki tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia, korkealaatuisen rakenteen ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet. Yhteistyössä Petenkoiratarvike.comin kanssa voimme suositella MIM Variocage Dobbel -kuljetushäkkiä lämpimästi kaikille, jotka haluavat varmistaa lemmikkiensä turvallisen ja miellyttävän matkustamisen autossa.

MIM Variocage Dobbel, MIM Variocage Dobbel L ja MIM Variocage Dobbel XL ovat saatavilla Petenkoiratarvike.comista, ja suosittelemme tutustumaan tarkemmin tuotteen mittaohjeisiin ja ominaisuuksiin ennen hankintaa.

Kirjoittanut MJ – 10.10.2023Odotusten mukainen, nahtuu kaksi kookasta koiraa hyvin liikkumaan (ilman väliseinää), hiljainen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!