MIM Variocage Single arvostelu ja kokemuksia

Petenkoiratarvike.com:
5/5

MIM Variocage Single -autohäkki on kolaritestattu ja kestävä ratkaisu koiran turvalliseen matkustamiseen autossa. Tämä arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti Variocage Single -autohäkin ominaisuuksia ja käyttöä sekä vertailee sen eri kokoja, kuten variocage single l ja variocage single xl, sekä tutustuu myös Variogate-häkkiin. Lisäksi käsittelemme MIM-merkin taustaa ja yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa. Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota kattava ja ammattimainen arvio Variocage-autohäkistä, joka auttaa sinua tekemään informoidun ostopäätöksen.

Tuotteen yleiskuvaus

MIM Variocage Single -autohäkki on suunniteltu tarjoamaan koiralle turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen auton takaosassa. Häkki on kolaritestattu ja todistetusti turvallinen, mikä takaa mielenrauhan kaikissa ajotilanteissa. Yksi häkin merkittävistä eduista on sen säädettävyys pituussuunnassa, mikä mahdollistaa häkin koon mukauttamisen eri autoihin ja koirarotuihin sopivaksi. Häkissä on myös avaimella lukittavat ovet, jotka pitävät koiran turvallisesti paikoillaan auton ollessa pysäköitynä.

Kolariturvallisuus

Variocage Single -autohäkki on erityisesti suunniteltu kestämään peräänajokolaritilanteita. Häkin ainutlaatuinen muutosvyöhykerakenne ottaa vastaan törmäysenergian ja vähentää vahinkoja merkittävästi. Tämä rakenne estää häkkiä työntymästä auton takapenkille, mikä suojaa sekä ihmisiä että koiraa. Lisäksi häkin teräsrunko on suunniteltu siten, ettei siihen synny teräviä reunoja törmäystilanteessa, mikä voisi vahingoittaa koiraa. Häkin takaosassa oleva hätäuloskäynti on myös erittäin hyödyllinen, sillä se mahdollistaa koiran pelastamisen matkustamon kautta, jos auton takaluukkua ei saa avattua.

Käyttäjäkokemukset

Käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Esimerkiksi Leena kertoo arvostelussaan, että häkki on fiksu ja ei rämise ajon aikana. Pituussäätö on hänen mielestään erinomainen ominaisuus. Mama puolestaan mainitsee, että heidän edellinen samankokoinen häkki on ollut käytössä jo 12 vuotta ja on edelleen ehjä ja täysin toimiva. Raimo kehuu häkin laatua ja sopivuutta saksanpaimenkoira urokselle.

Asennus ja yhteensopivuus

MIM Variocage Single -autohäkin asennus on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Häkin mukana toimitetaan selkeät asennusohjeet, jotka auttavat sinua kiinnittämään häkin turvallisesti auton tavaratilaan. On tärkeää varmistaa, että häkki on asennettu tukevasti, jotta se pysyy paikoillaan kaikissa ajotilanteissa.

Mittausohjeet ja häkin mitat

Oikean koon valitseminen on olennainen osa häkin turvallisuuden ja mukavuuden takaamista. Variocage-häkkejä on saatavilla eri kokoisina, kuten variocage single l ja variocage single xl. Alla on taulukko häkkien mitoista:

KokoSyvyysLeveysKorkeus
XS730-990 mm555 mm590 mm
L760-1030 mm555 mm650 mm
XL810-1030 mm700 mm715 mm

Mittausohjeet auttavat sinua valitsemaan juuri oikean kokoisen häkin koirallesi. Mittaa koiran selän pituus säästä hännän tyveen, kaulanympärys kaulan paksuimmasta kohdasta, rinnanympärys rintakehän leveimmästä kohdasta ja vyötärönympärys takajalkojen edestä. Näiden mittausten avulla voit varmistaa, että häkki sopii täydellisesti koirallesi ja tarjoaa mukavan matkustuskokemuksen.

  • Leena (17.03.2023): “Fiksu häkki, ei rämise. Pituussäätö on hyvä ominaisuus.
  • Mama (10.01.2023): “Aivan mahtava häkki, tästä edellinen versio (samankokoinen) ollut meillä sakemanninartulla käytössä 12 vuotta. Ja edelleen ehjä ja täysin toimiva. Huippuhankinta!
  • Raimo (22.12.2022): “Laadukas ja sopiva saksanpaimenkoira urokselle.

Nämä arvostelut kertovat, että Variocage Single -autohäkki on saanut kiitosta erityisesti sen kestävyydestä, mukautettavuudesta ja hiljaisuudesta ajon aikana. Käyttäjät arvostavat myös häkin korkeaa laatua ja turvallisuutta.

Käyttömukavuus ja suunnittelu

Variocage Single -autohäkki on suunniteltu koiran ja omistajan mukavuutta silmällä pitäen. Häkissä on leveät kalterit, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon ja näkyvyyden. Tämä on erityisen tärkeää pitkien matkojen aikana, jolloin koiran on voitava hengittää vapaasti ja tuntea olonsa turvalliseksi. Lisäksi häkin ovet ovat helposti avattavissa ja lukittavissa, mikä tekee häkin käytöstä vaivatonta.

Materiaalit ja kestävyys

Häkin runko on valmistettu kestävästä teräksestä, ja sen pinta on jauhemaalattu, mikä takaa erinomaisen kestävyyden. Suurimmalle rasitukselle alttiit osat ovat lisäksi sinkittyjä, mikä lisää niiden käyttöikää. Tämä yhdistelmä materiaaleja ja viimeistelyjä tekee Variocage-häkistä erittäin kestävän ja pitkäikäisen valinnan.

Koko-opas ja soveltuvuus

Variocage Single -autohäkkiä on saatavana useissa eri kooissa, kuten variocage single l ja variocage single xl, jotta se sopisi erilaisiin autoihin ja koirarotuihin. On tärkeää mitata koirasi tarkasti valitaksesi oikeankokoisen häkin. Koiran selän pituus mitataan säästä hännän tyveen, ja rinnanympärys mitataan rintakehän leveimmästä kohdasta. Näiden mittausten avulla voit varmistaa, että häkki on mukava ja turvallinen koirallesi.

Variogate häkki

Variogate-häkki on toinen erinomainen vaihtoehto MIMsafe-tuoteperheestä. Se on suunniteltu erityisesti auton takaluukkuun ja tarjoaa saman korkean turvallisuustason ja mukautettavuuden kuin Variocage-häkit. Variogate-häkin avulla voit jakaa auton tavaratilan kahteen osaan, mikä on kätevää, jos haluat kuljettaa useampia koiria tai yhdistää koiran ja tavaroiden kuljetuksen.

MIM-Merkki ja sen historia

MIM Construction AB on ruotsalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1986 lähtien. Yritys on erikoistunut turvallisten kuljetustuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen, ja se on tunnettu innovatiivisista ja käyttäjäystävällisistä ratkaisuistaan. MIMsafe-tuotemerkki on maailmanlaajuisesti johtava kolaritestattujen koiran kuljetushäkkien valmistaja. Yrityksen ydinarvoihin kuuluu turvallisuus, innovaatio ja jatkuva parantaminen. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa, aina tuotteiden suunnittelusta niiden valmistukseen ja laadunvalvontaan.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Lemmikintarvike.fi tekee tiivistä yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa, joka on yksi Suomen johtavista lemmikkitarvikkeiden verkkokaupoista. Yhteistyö mahdollistaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja nopean toimituksen asiakkaille ympäri Suomen. Petenkoiratarvike.com tarjoaa myös erinomaista asiakaspalvelua ja asiantuntevaa neuvontaa, mikä tekee ostokokemuksesta sujuvan ja miellyttävän.

Lopputulos ja suositukset

MIM Variocage Single -autohäkki on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja mukavuutta. Häkki on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen suojan sekä koiralle että auton matkustajille, ja sen laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Variocage single l ja variocage single xl -mallit tarjoavat joustavuutta eri kokoisten koirien ja autojen tarpeisiin. Variogate-häkki on myös loistava vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat monipuolisempia kuljetusratkaisuja.

Suosittelemme Variocage Single -autohäkkiä kaikille, jotka haluavat varmistaa lemmikkinsä turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen. Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa takaa, että saat tämän huipputuotteen helposti ja luotettavasti. Älä epäröi tutustua tähän korkealaatuiseen autohäkkiin ja tehdä siitä osa lemmikkisi matkustusturvallisuutta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!