Nutrolin Kitten & Adult

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Nutrolin Kitten & Adult parantaa turkin laatua, ja auttaa kissaasi voimaan paremmin myös pintaa syvemmältä. 2,5ml päiväannos vastaa 100-125g tuoretta rasvaista kalaa ja lihaa arakidonihappo– ja DHA-pitoisuuksien puolesta. Näin tuote tukee ja varmistaa pennun aivojen ja silmien kehityksen, sekä tuo turkkiin kiiltoa ja terveyttä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!