Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Nutrolin ravintoöljyt

Nutrolin ravintoöljyt

Pikalinkit oikeaan kohtaan, jos et jaksa lukea artikkelia:
Nutrolin koirille
Nutrolin kissoille
Nutrolin hevosille
Usein kysytyt kysymykset:

Nutrolin-tuoteperheen takana on suomalainen Oilini Oy, ja öljyt ovat vankan tieteellisen osaamisen tulos, jonka on luotsannut tuotekehittäjänä toiminut PhD Mikko Griinari

Nutrolin auttaa koirasi, kissasi tai hevosesi terveellisen elämän ylläpitämisessä. Tuotteita on useampi eri tarkoituksiin ja elämänvaiheisiin, listasimme omat suosikkimme.

Nutrolin koirille

Nutrolin Iho turkki ravintoöljy

Nutrolin Iho & Turkki on tarkoin kehitetty rasvahappovalmiste tukemaan koiran ihon ja turkin hyvinvointia.

Patentoitu klassikko on lukuisten koiranomistajien kuin myös ammattilaisten suosima ravintoöljy, täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Iho & Turkki -öljyllä on nimensä veroisesti positiivisia vaikutuksia etenkin koiran turkin, anturoiden sekä ihon hyvinvointiin.

Nutrolin Iho & Turkki tekee koiran turkista rodunomaisen, ja terveen näköisen. Lukuisat trimmaajat suosittelevatkin Nutrolin Iho & Turkki -öljyä kaikille trimmattaville koirille sen vaikutuksien ansiosta.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy ihon ja turkin tueksi
 • Elämänvaihe: Aikuinen koira
 • Paras käyttötarkoitus: Erityisesti koiralle, joka kärsii iho-ja turkkiongelmista

Nutrolin Hip Joint

Koiran nivelrikko tapauksissa, eläinlääkärit usein suosittelevat omega 3-rasvaa ja ravinteita nivelien tueksi. Kotimainen Nutrolin® Hip & Joint- raakaöljyn sisältää runsaasti molempia, ja onkin markkinoiden ainoa vastaava tuote.

Mikä parasta verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin on, että se maistuu hyvältä, ja on näin ollen helppo lisätä ruokaan.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy nivelten tueksi
 • Elämänvaihe: Aikuinen koira
 • Paras käyttötarkoitus: Erityisesti koiralle, jonka nivelet tarvitsevat tukea

Nutrolin Senior ravintoöljy

Nutrolin Senior on kehitetty varta vasten ikääntyvät koirat huomioon ottaen. Valmiste tukee ikääntyvien koirien liikkuvuutta ja yleistä hyvinvointia. Nutrolin Senior -ravintoöljystä saadut vaikutukset näkyvät muun muassa nivelten ja liikkuvuuden yleisenä parantumisena, tukien samalla sydämen ja munuaisten toimintaa.

Öljystä saatavan kalaöljyn omega-3-rasvahapot suojaavat ikääntyvän koiran elimistöä tulehdusreaktioilta, samalla E- vitamiinin sekä ubikinonin suojatessa koiraa hapetusstressiltä. Pitkittynyt matala-asteinen tulehdus ja hapetusstressi rasittavat reilusti etenkin ikääntyvän ja vanhan koiran elimistöä.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy ikääntyvälle koiralle
 • Elämänvaihe: Seniorikoira
 • Paras käyttötarkoitus: Erityisesti ikääntyvän koiran hyvinvoinnin ja terveyden tueksi

Nutrolin Puppy Mom ravintoöljy

Nutrolin Pentu -ravintoöljy tukee pennun aivojen ja silmien kehitystä, samalla vaikuttaen positiivisesti esimerkiksi pennun oppimiskykyyn.

Valmiste tukee myös kasvuiässä olevan pennun aistien kehitystä, samalla tarjoten suojaa myös aikuisiän iho-ongelmiin. Tuote on tarkoitettu myös tiineen narttukoiran tasapainoisen raskauden tueksi.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy koiranpennulle ja tiineelle koiralle
 • Elämänvaihe: Pentu/Aikuinen
 • Paras käyttötarkoitus: Erityisesti pennun ja tiineen narttukoiran hyvinvoinnin tueksi

Nutrolin Sport

Nutrolin Sport suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa, auttaen koiran nopeampaa palautumista suorituksen jälkeen.

Kova fyysinen toiminta rasittaa liikuntaelimiä aiheuttaen niissä tulehdusta ja hapetusstressiä. Sportti on ainutlaatuinen yhdistelmä omega-3-rasvahappoja, E- vitamiinia sekä beetakarotiinia etta ubikoinonia. Omega-3-rasvahapot toimivat tulehdusta hillitsevästi ja E-vitamiini auttaa hapetusstressiin.

Sport sisältääkin kaikki tärkeät omegat: ETA, EPA,DPA ja DHA, sekä E-vitamiinia sen luonnollisessa muodossa. Lisäksi tuotteessa on beetakaroteenia sekä ubikinonia. Näin tuote on kattava suojaamaan työ- ja urheilukoiran lihaksia, niveliä sekä jänteitä, ja ylläpitää joustavuutta.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy liikkuvan koiran hyvinvoinnin tueksi
 • Elämänvaihe: Aikuinen koira
 • Paras käyttötarkoitus: Erityisesti koiralle, jotka liikkuvat runsaasti työn- ja/tai harrastusten vuoksi

Nutrolin kissoille

Nutrolin Cat Senior

Yli 7-vuotiaille Senior kissoille tarkoitettu Nutrolin Cat Seniorin omega-3-rasvahapot edistävät terveellistä elämää torjumalla elimistön tulehdusreaktioita.Samalla tuote ylläpitää kissasi notkeutta, liikkuvuutta sekä huolehtii turkin, luiden ja nivelten hyvinvoinnista, jotta kissasi pystyy nauttimaan jokapäiväisestä elämästään täysillä.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy ikääntyvän kissan terveellisen ruokavalion tueksi
 • Elämänvaihe: Seniori, yli 7-vuotias kissa
 • Paras käyttötarkoitus: Seniorikissan hyvinvoinnin ja terveyden tukeminen

Nutrolin Kitten Adult

Nutrolin Kitten & Adult parantaa turkin laatua, ja auttaa kissaasi voimaan paremmin myös pintaa syvemmältä. 2,5ml päiväannos vastaa 100-125g tuoretta rasvaista kalaa ja lihaa arakidonihappo– ja DHA-pitoisuuksien puolesta. Näin tuote tukee ja varmistaa pennun aivojen ja silmien kehityksen, sekä tuo turkkiin kiiltoa ja terveyttä.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy kissanpennun ja aikuisen kissan ruokavalion tueksi
 • Elämänvaihe: Pentukissa ja alle 7-vuotiaat aikuiset kissat
 • Paras käyttötarkoitus: 0-7-vuotiaiden kissojen hyvinvoinnin ja terveyden tukeminen

Nutrolin hevosille

Nutrolin Hevonen Nivel Duo

Nutrolin Hevonen Nivel Duo

Tuote sisältää Omega-3-rasvahappoja, E-vitamiinia ja lääkelaatuisia nivelravinteita hevosen nivelten ja rustojen suojaksi sekä pehmytkudosten tueksi. Samalla öljy tukee ikääntyvän hevosen terveyttä ja elämänlaatua. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 • Tuotetyyppi: Ravintoöljy hevosen terveellisen ruokavalion tueksi
 • Elämänvaihe: Aikuinen
 • Paras käyttötarkoitus: Hevosen hyvinvoinnin ja terveyden tukeminen

Usein kysytyt kysymykset:

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Koiran rokotusohjelma

Koiran rokotusohjelma

Kaikki koirat tulisi rokottaa terveyden ylläpitämiseksi, ja leviävien tautien ehkäisemiseksi.

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%