Nutrolin ravintoöljyt (2024)

Nutrolin Iho turkki ravintoöljy

Nutrolin-tuoteperheen takana on suomalainen Oilini Oy, ja öljyt ovat vankan tieteellisen osaamisen tulos, jonka on luotsannut tuotekehittäjänä toiminut PhD Mikko Griinari.

Nutrolin auttaa koirasi, kissasi tai hevosesi terveellisen elämän ylläpitämisessä. Tuotteita on useampi eri tarkoituksiin ja elämänvaiheisiin, listasimme omat suosikkimme.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Nutrolin Iho ja Turkki
4/5

Nutrolin Iho & Turkki on tarkoin kehitetty rasvahappovalmiste tukemaan koiran ihon ja turkin hyvinvointia.

Nutrolin Kitten & Adult
3/5

Nutrolin Kitten & Adult parantaa turkin laatua, ja auttaa kissaasi voimaan paremmin myös pintaa syvemmältä.

Nutrolin Senior
4/5

Nutrolin Senior on kehitetty varta vasten ikääntyvät koirat huomioon ottaen. Valmiste tukee ikääntyvien koirien liikkuvuutta ja yleistä hyvinvointia.

Nutrolin ravintoöljyt, joita suosittelemme

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Pentu -ravintoöljy tukee pennun aivojen ja silmien kehitystä, samalla vaikuttaen positiivisesti esimerkiksi pennun oppimiskykyyn.

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Nutrolin Sport suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa, auttaen koiran nopeampaa palautumista suorituksen jälkeen.

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Yli 7-vuotiaille Senior kissoille tarkoitettu Nutrolin Cat Seniorin omega-3-rasvahapot edistävät terveellistä elämää torjumalla elimistön tulehdusreaktioita.Samalla tuote ylläpitää kissasi notkeutta, liikkuvuutta sekä huolehtii turkin, luiden ja nivelten hyvinvoinnista, jotta kissasi pystyy nauttimaan jokapäiväisestä elämästään täysillä.

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Nutrolin Kitten & Adult parantaa turkin laatua, ja auttaa kissaasi voimaan paremmin myös pintaa syvemmältä. 2,5ml päiväannos vastaa 100-125g tuoretta rasvaista kalaa ja lihaa arakidonihappo– ja DHA-pitoisuuksien puolesta. Näin tuote tukee ja varmistaa pennun aivojen ja silmien kehityksen, sekä tuo turkkiin kiiltoa ja terveyttä.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Iho & Turkki on tarkoin kehitetty rasvahappovalmiste tukemaan koiran ihon ja turkin hyvinvointia.

Patentoitu klassikko on lukuisten koiranomistajien kuin myös ammattilaisten suosima ravintoöljy, täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Iho & Turkki -öljyllä on nimensä veroisesti positiivisia vaikutuksia etenkin koiran turkin, anturoiden sekä ihon hyvinvointiin.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Koiran nivelrikko tapauksissa, eläinlääkärit usein suosittelevat omega 3-rasvaa ja ravinteita nivelien tueksi. Kotimainen Nutrolin® Hip & Joint- raakaöljyn sisältää runsaasti molempia, ja onkin markkinoiden ainoa vastaava tuote.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Senior on kehitetty varta vasten ikääntyvät koirat huomioon ottaen. Valmiste tukee ikääntyvien koirien liikkuvuutta ja yleistä hyvinvointia. Nutrolin Senior -ravintoöljystä saadut vaikutukset näkyvät muun muassa nivelten ja liikkuvuuden yleisenä parantumisena, tukien samalla sydämen ja munuaisten toimintaa.

Usein kysytyt kysymykset:

Nutrolinin annosteleminen on helppoa, ja sen antaminen eläimelle on miellyttävää, koska toisin kuin muut öljyvalmisteet, Nutrolinin maku on pehmeä ja miellyttävä.

Nutrolin- sarjan tuotteet on pakattu kätevään alumiinipulloon, josta annostelu on helppoa. Pullo suojaa tuotetta myös valolta sekä hapelta, jolloin öljyn säilymisaika jääkaapissa on jopa 4 kuukautta. Ravintoöljyjä on saatavilla pienemmässä, sekä suuremmassa koossa.

Nutrolin-öljyt ovat hinta-laatusuhteeltaan varsin mainio sijoitus. Ölyt ovat markkinoiden kattavimpia, ja samalla maku on mieto. Öljyä riittää pieni määrä, ja pullo riittääkin hyvän tovin. Pullo on myös miellyttävän näköinen ja hyvä käyttää. Tuoteperheestä löytyy öljy jokaiseen tarpeeseen.

Omega-3-rasvahapot tukevat sydämen ja munuaisten tomintaa, ne suojaavat ikääntyvää eläintä matala-asteisilta tulehduksilta. Omega-3 vaikuttaa myös nivelten liikkuvuuteen ja kohottaa mielialaa.

Välttämättömiä rasvahappoja, etenkin omega-6 linolihappoa tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen ylläpitoon. Huonosti toimiva ihon suojakerros taas altistaa koiran lukuisille iho-ongelmille, kuten atopialle sekä hilsettymiselle.

Nutrolin öljy on loistava valmiste tukemaan koirasi/kissasi anturoiden, turkin ja nivelten hvyinvointia.

Eritotetn koirien anturat ovat Suomen vaihtuvissa sääolosuhteissa kovilla ja Nutrolin ravintolisän avulla monet ovat todistetusti sekä asiakaspalautteiden perusteella löytäneet avun halkeileviin anturoihin sekä turkkiongelmiin.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!