Reaktiovaljaat Pro Dog Control

/5

Reaktiovaljaat Pro Dog Control tarjoavat innovatiivisen ratkaisun vetämistä aiheuttaviin ongelmiin lenkillä. Nämä koiran valjaat on suunniteltu parantamaan sekä koiran että taluttajan lenkkeilykokemusta vähentämällä ei-toivottua vetämistä lempeästi ja tehokkaasti.

Hellävarainen kontrolli

Reaktiovaljaat Pro Dog Control toimivat ohjaamalla koiran liikesuuntaa hellävaraisesti taluttajan kohti, kun koira yrittää vetää. Tämä menetelmä estää kuristumisen tunteen ja ei paina ilmateitä, mikä tekee valjaista sekä turvallisen että mukavan vaihtoehdon perinteiselle kuonopannalle.

Käyttöohjeet

Kun käytät Reaktiovaljaat Pro Dog Control -valjaita, aloita pysähtymällä joka kerta kun koira vetää. Ohjaa koira rauhallisesti takaisin vierellesi ja jatka kävelyä vasta kun hihna on löysällä. Palkitse koira makupaloin tai kehuin, kun se kävelee oikein. Näiden valjaiden johdonmukainen käyttö yhdistettynä positiiviseen vahvistamiseen auttaa opettamaan koirallesi oikean tavan kävellä hihnassa.

Kuinka puet Reaktiovaljaat?

Reaktiovaljaat on suunniteltu olemaan helppo pukea ja säätää:

  1. Pujota valjaat koiran pään yli niin, että ylempi rengas jää selän päälle.
  2. Kiinnitä rintahihnan pikalukko ja säädä sitä niin, että koiran ja hihnan väliin jää 1-2 sormea tilaa.
  3. Säädä eturintahihna sopivan tiukaksi ja kiinnitä valjaiden pistolukko kuonopantaan.
  4. Kiinnitä talutin eturenkaaseen ja mahdollisesti toinen talutin selän renkaaseen, jos käytät monitoimihihnaa.

Valitse oikea koko

Valjaat ovat saatavilla useassa koossa, joten on tärkeää mitata koirasi huolellisesti ennen ostopäätöstä:

  • Pieni (S): Rinnanympärys 36-64 cm, esimerkiksi bichon frise.
  • Keskikoko (M): Rinnanympärys 58-86 cm, esimerkiksi labradorinnoutaja.
  • Suuri (L): Rinnanympärys 80-120 cm, esimerkiksi tanskandoggi.
Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!