Ruffwear Webmaster valjaat

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Ruffwear Webmaster -koiranvaljaat tarjoavat turvallisen ja tukevan ratkaisun koirasi kanssa harrastamiseen ja päivittäiseen ulkoiluun. Harmaat monitoimivaljaat soveltuvat monenlaiseen toimintaan, kuten lenkkeilyyn, vaellukseen, vetolajeihin, työkoirien käyttöön ja kuntoutukseen.

Valjaat on suunniteltu ergonomisesti istumaan koiran päälle täydellisesti ilman hankausta tai pyörimistä. Viisipistekiinnitys pitää valjaat tukevasti koiran päällä, ja niiden ansiosta koiraa on helppo auttaa hankalien esteiden yli tai nostaa vaikkapa korkeaan autoon. Valjaita voi käyttää myös vetovaljaina. Säädettävä viiden pisteen kiinnitys mahdollistaa valjaiden sopimisen erikokoisille ja -muotoisille koirille. Tarttumakahva on sijoitettu siten, että käytettäessä koiran saa nostettua mukavasti ja tasapainossa.

Valjaat on varustettu fleece-vuoratuilla ja pehmustetuilla kiinnityshihnoilla, jotka eivät rajoita liikkumista. Lisäksi niissä on V-rengas hihnan kiinnittämiseksi sekä lenkki esimerkiksi vetoköydelle. 3M Scotchlite-heijastusmateriaali parantaa valjaiden näkyvyyttä pimeässä. Ruffwear suosittelee käsinpesua valjaille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!