Rukka Form Neon -valjas

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Kestävästä materiaalista valmistettu valjas tukevilla kiinnitysrenkailla takaa valjaiden luotettavuuden myös vaativissa tilanteissa.

Valjaiden muoto jakaa paineen tasaisesti, eikä näin ollen purista koiraa edes koiran vetäessä hihnassa. Valjaissa on myös erinomaiset säätöominaisuudet, joten ne sopivatkin hyvin esimerkiksi myös suuremmille pennuille, jotka tarvitsevat riehakkaisiin lenkkeihin tukevat ja kestävät valjaat.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!