Rukka Form Polar Y-valjas

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Monikäyttöiset ja käytännölliset Rukka Form Polar Y-valjaat ovat tukevat ja laadukkaan tuntuiset. Rukka valjaat ovat suunniteltu niin, että paine koiran rintakehällä jakautuu tasaisesti, ja soveltuvat erityisesti voimakkaille koirille. Valjaat ovat ergonomiset, ja niiden helposti säädettävä pääntie sekä hihnat varmistavat, että ne istuvat hyvin. Pehmustettu vatsaosa estää hankausta, ja nämä Rukka y valjaat ovat miellyttävät koiran päällä pidempiäkin aikoja. Talutushihna voidaan kiinnittää rinta- tai takaosaan ja kiilahihnan ansiosta kiinnittäminen on helppoa.

Rukka valjaat ovat konepestävät ja kuivuvat nopeasti, ne on siis helppo pitää puhtaana ja aina valmiina. Valjaita on saatavilla eri väreissä, kuten perus mustana tai syksyn pimeään sopivissa neon väreissä, tuote sisältää myös heijastinompeleet, jotta koirasi näkyy pimeällä.

Rukka Form Polar mallistosta löytyy sopiva koko joka rodulle ja koolle, ja säädettävien hihnojen ansiosta ne on helppo muokata omalle koiralle sopiviksi, ja kasvuvaraa riittää

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!