Rukka Stormy – koiran talvitakki

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Kylmää vihaavan koiran valinta on Rukka Stormy – koiran talvitakki, jota saa kahdessa kauniissa värissä; punaisena ja keltaisena. Lämmin fleece vuori pitää koiran lämpimänä ja pidempi heöma varmistaa, että koirasi suuret lihasryhmät ovat takin alla. Takissa etujaloille jää hyvin tilaa liikkua, ja sillä tämä koiran talvitakki soveltuu niin arkeen kuin harrastuksiin.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!