Koiran talvitakki 2024- suojaa koirasi kylmältä ja pimeältä

Koiran talvitakki

Pohjoisen haastavat olosuhteet, vesisade, lumipyry, jääsade tai vaikka pakkanen, vaikuttavat myös lemmikkien vointiin ja haluun ulkoilla. Joillakin koiraroduilla on tarpeen käyttää takkia heti kylmempien ilmojen tultua. Talvisäiden lähestyessä onkin hyvä suunnata ajatukset hyvän ja toimivan koiran talvitakin hankintaan niin arkeen kuin harrastuksiin. Listasimme koiran talvitakki suosikkeja ja uutuuksia.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Feel Active heijastava koiran parkatakki
4/5

Näy koirasi kanssa hämärtyvissä illoissa ja hanki heijastava Feel Active koiran parkatakki. 

ToppaPomppa-koiran takki
4/5

Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu ToppaPomppa talvitakki koiralle, on oiva valinta, kun etsit lämmintä, toimivaa ja ekologista vaihtoehtoa pohjoisen olosuhteisiin.

Rukka Stormy - koiran talvitakki
4/5

Lämmin fleece vuori pitää koiran lämpimänä ja pidempi heöma varmistaa, että koirasi suuret lihasryhmät ovat takin alla

Koiran talvitakit, joita suosittelemme

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Tehokkaasti lämmittävä Hurtta Extreme Warmer pitää koirasi lämpimänä niin harrastuksissa kuin arjessa. Tämä tuote on Hurtta-malliston lämpimin koiran lämpötakki. Takki on valmistettu miellyttävästä, joustavasta ja pehmeästä materiaalista, jotka mahdollistavat sen, että tämä koiran talvitakki on helppo pukea sekä koiran on helppo liikkua se päällä. Takin pituus ja rintamus on säädettävissä, sekä siinä on integroitu valjasosa. Saatavilla ainakin väreissä karhunvatukka, puolukka sekä eco-tuotteena.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Kylmää vihaavan koiran valinta on Rukka Stormy – koiran talvitakki, jota saa kahdessa kauniissa värissä; punaisena ja keltaisena. Lämmin fleece vuori pitää koiran lämpimänä ja pidempi heöma varmistaa, että koirasi suuret lihasryhmät ovat takin alla. Takissa etujaloille jää hyvin tilaa liikkua, ja sillä tämä koiran talvitakki soveltuu niin arkeen kuin harrastuksiin.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Näy koirasi kanssa hämärtyvissä illoissa ja hanki heijastava Feel Active koiran parkatakki. Takki on näyttävä ja näkyvä, sekä suojaa koirasi sateelta, tuulelta sekä kylmältä. Matala helmalinja suojaa isot lihasryhmät ja etuosan muotoilu mahdollistaa koirasi vapaan liikkuvuuden. Takin niskassa oleva tuplavetoketju mahdollistaa erilaisten valjaiden tai remmin käytön.

ToppaPomppa – koiran talvitakki

ToppaPomppa-koiran takki
Petenkoiratarvike.com:
4/5

Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu ToppaPomppa talvitakki koiralle, on oiva valinta, kun etsit lämmintä, toimivaa ja ekologista vaihtoehtoa pohjoisen olosuhteisiin. Koiran takin pintakerros on valmistettu vedenpitävästä kankaasta ja vuori 100% kierrätetystä polyesteristä. Värejä saatavilla Grafiitti, Curry, Petrol ja Cosmos, joista kolmen viimeisen värimallin vedenpitävä pintakerros on valmistettu 100% kierrätetyistä PET-pulloista.

Usein kysytyt kysymykset:

Koirille, joilla ei ole lämmittävää pohjavillaa, tulisi pukea takki jo ilmojen viiletessä, viimeistään muutamassa pakkasasteessa. Myös lyhytturkkiset koirarodut on hyvä suojata vaatteilla ilmojen viiletessä. Pohjoisen olosuhteissa kovilla pakkasilla, tai kostealla säällä, on hyvä miettiä takin käyttöä myös muillakin roduilla. Seuraa koirasi eleitä ja liikkeitä tunnistaaksesi, että sillä on kylmä.

Oikein valittu ja laadukas talvitakki suojaa koiran suuria lihasryhmiä, sekä suojaa tuulelta, kylmältä ja kosteudelta. Etenkin selkä, reidet ja rintakehä on hyvä suojata.

Koiraa olisi hyvä totuttaa pukemiseen jo pentuaikana. Takin pukemisen yhteydessä on hyvä käyttää palkitsemista, jotta koira tottuu käsittelyyn ja takin pitämiseen.

Seuraa koiran eleitä ja liikkeitä kylmällä säällä, ja vie se lämpimään, jos sinulle herää epäilys, että koira kärsii kylmyydestä. Koira saattaa nostella jalkojaan, köyristellä selkäänsä, ravistella päätään ja täristää lihaksiaan. Hyvä laadukas talvitakki ja jalkineet auttavat koiraa kestämään kylmää säätä.

Takki ei ole koiralle ulkonäön vuoksi tärkeä vaan sen on tarkoitus suojata koiraa tuulelta ja sateelta, joskus vaativissakin olosuhteissa. Oikea materiaali on pehmeä, pestävä ja hengittävä. Huomioi, että koiran takki istuu hyvin ja on varmasti oikean kokoinen ja suojaa kattavasti isoja lihaksia, sekä vatsaa että selkää. Myös heijastavat pinnat ja helppokäyttöisyys on hyvä huomioida ostopäätöstä tehdessä.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!