Rukka-valjaat Solid

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Rukka Solid -valjaat ovat erinomainen valinta aktiiviseen arkikäyttöön ja harrastekäyttöön. Valjaat sopivat niin aikuisille kuin kasvaville koirille, mukaan lukien pennut ja nuoret koirat. Laadukkaista materiaaleista valmistetut valjaat, kuten kestävä nailon ja pehmeä neopreeni, tarjoavat erinomaista mukavuutta ja istuvuutta. Ergonomisesti muotoiltu rakenne ja leveät pehmusteet jakavat paineen tasaisesti koiran rintakehälle, mahdollistaen vapaat liikeradat.

Rukka Solid -valjaissa on säädettävä rinta- ja vatsakappale, joka takaa hyvän säätömahdollisuuden. Valjaat sopivat erityisen hyvin myös koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille. Lisäksi jämäkkä kahva auttaa saamaan tukevan otteen koirasta vaativissa tilanteissa. Valjaiden näkyvyyttä parantavat heijastintikkaukset ja heijastavat merkit, jotka tekevät koirasta näkyvän myös hämärissä olosuhteissa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!