Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Peteasy 76×46 cm trimmauspöytä on erinomainen valinta koiran turkinhoitoon ja trimmaukseen, erityisesti pienille ja keskikokoisille koirille. Pöydän säädettävä korkeus tekee trimmauksesta ergonomista ja mukavaa trimmaajalle. Sen liukumaton pinta takaa koiran turvallisuuden pysyen paikallaan koko trimmauksen ajan. Peteasy-trimmauspöytä on helppo puhdistaa ja taittaa kokoon säilytystä varten, mikä tekee siitä kätevän ratkaisun niin ammattilaisille kuin kotikäyttäjillekin.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!