Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm, mukana tanko ja silmukka

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Peteasy 76×46 cm trimmauspöytä on kompakti ja kätevä valinta koiran turkinhoitoon ja trimmaukseen. Pöydän koko sopii erityisesti pienille ja keskikokoisille koirille. Pöydän korkeus on säädettävissä, mikä tekee työskentelystä mukavaa ja ergonomista. Liukumaton pinta pitää koiran turvallisesti paikoillaan trimmauksen aikana. Peteasy-trimmauspöytä on helppo puhdistaa ja taittaa kasaan säilytykseen, joten se sopii hyvin sekä ammattikäyttöön että kotioloissa trimmaamiseen.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!