Trimmauspöytä PetEasy 91×61 cm säädettävä

Petenkoiratarvike.com:
2/5

Peteasy-trimmauspöytä on laadukas ja kestävä työkalu koiran turkin hoidossa. Sen mitat ovat 91×61 cm, tarjoten riittävästi tilaa useimmille koirille. Pöydän korkeus on säädettävissä, mikä helpottaa trimmausta ja tekee siitä ergonomista trimmaajalle. Pöydän pinta on liukumaton, joten koira pysyy turvallisesti paikallaan trimmauksen aikana. Pöytä on helppo puhdistaa ja se voidaan taittaa kasaan säilytystä varten. Peteasy-trimmauspöytä on käytännöllinen valinta niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!