Kissan tarvikkeet

Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Kissat

Kasvata hyvinvoiva kissa näiden vinkkien avulla.

Eläinlääkärit

Löydä kauttamme lähelläsi olevat eläinlääkäripalvelut

Koirahierojat

Löydä kauttamme lähelläsi olevat koirahierojat

Tuotteet, joita suosittelemme

Feliway haihdutin ja liuos, 48 ml

Feliway feromonihaihdutin ja liuos 48 ml. Feromonihaihdutin sisältää kissan naamaferomonia, jonka todettu vähentävän kissan kokemaa stressiä eri tilanteissa.


34,90 €

Trixie Alicante -raapimispuu

Kiipeilypuu Trixie Linea on ylellinen kissan raapimispuu, jossa on paljon kiipeily- ja leikkimahdollisuuksia. Päällimateriaali pehmeää keinokarvaa ja sisalia.


Alk. 77,99 €

Harjaushanska Flamingo

Harjaushanska Flamingo kerää turkista irtokarvaa ja likaa sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa hieromalla ihoa lempeästi harjauksen lomassa, mikä edistää uuden karvan kasvua.


9,99 €

Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta

Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta on tukeva nahkavaljas erittäin pehmeästä nappanahkasta.


Alk. 21,99 €

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta kissallesi? Oletko hankkimassa uutta perheenjäsentä? Tai haluatko löytää uusia toimivampia tuotteita? Nykyään on saatavilla kissatarvikkeet oikeastaan joka tarpeeseen ja mieltymykseen. Eläinkaupassa valikoiman laajuus saattaa yllättää, ja tuotteiden vertailu on hankalampaa, koska paneutumiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Ostaessasi tuotteet kissan tarvikkeet netistä, voit itse valitsemanasi ajankohtana vertailla rauhassa tuotteita, hintoja ja lukea kokemuksia. Näin voit päättää sopivan tuotteen omiin ja kissasi tarpeisiin, oli sitten kyseessä kissan kiipeilypuu, furminaattori, kissanhiekkalaatikko, kissan kuljetuslaatikko tai vaikkapa valjaat.

Jokaiselta kissalta on hyvä löytyä perustarvikkeet, ja eläinkaupasta ostetut tarvikkeet usein kestävät paremmin. Perustarvikkeisiin kuuluvat ruokakuppi, vesikuppi, peti, kissan lelut, raapimapuu ja ulkoilevalle kissalle myös kaulapanta ja valjaat. Löydät sivuiltamme tuotteita vertailtuna, ja löydät oman kissasi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kissan tarvikkeisiin ei siis tarvitse tuhlata satoja euroja, vaan ihan perustarvikkeilla kyllä pärjää. Kuitenkin muuttuvissa arjen tilanteissa tulee joskus tarve myös lisävarusteille.

Kissa hiekkalaatkolla

Hermostuneen kissan rauhoittamiseksi löytyy myös feromoni haihduttimia (muun muassa Feliway), jotka ovat luonnonmukaisia ja auttavat rauhoittamaan kissaa stressaavissa tilanteissa, kuten esimerkiksi eläinlääkärikäynnillä, matkustaessa tai uusia eläimiä tavattaessa. Feromoni haihduttimet kissoille toimivat myös ei haluttujen tapojen ehkäisyyn, kuten kynsimiseen ja virtsalla merkkailuun. Tuotteet sopivat kaikenikäisille kissoille.

Kissat harvemmin tarvitsevat vaatteita, mutta joskus rodusta ja turkin paksuudesta riippuen voi olla tarvetta käyttää esimerkiksi kissan villapaitaa. Kissan vaatteita löytyy erilaisia eri tilanteisiin, kuten kissan suojapuku leikattua kissaa varten tai rauhoittamiseen löytyvä Thundershirt esimerkiksi lääkärikäyntejä varten. Näppärimmät tekevät kissan villapaidan ohjeiden avulla itse.

Keitä me olemme?

Haluamme Lemmikintarvike.fi sivustolla on kerätä tietoa ja esitellä laadukkaat kissan tarvikkeet sinun ja lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Mielestämme suoraan kotisohvalta tapahtuva shoppailu on helpompi tapa varmistua siitä, että lemmikkisi saa rauhassa valitut.