Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Kissan tarvikkeet

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta kissallesi? Oletko hankkimassa uutta perheenjäsentä? Tai haluatko löytää uusia toimivampia tuotteita? Nykyään on saatavilla kissatarvikkeet oikeastaan joka tarpeeseen ja mieltymykseen. Eläinkaupassa valikoiman laajuus saattaa yllättää, ja tuotteiden vertailu on hankalampaa, koska paneutumiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Ostaessasi tuotteet kissan tarvikkeet netistä, voit itse valitsemanasi ajankohtana vertailla rauhassa tuotteita, hintoja ja lukea kokemuksia. Näin voit päättää sopivan tuotteen omiin ja kissasi tarpeisiin, oli sitten kyseessä kissan kiipeilypuu, furminaattori, kissanhiekkalaatikko, kissan kuljetuslaatikko tai vaikkapa valjaat.

Jokaiselta kissalta on hyvä löytyä perustarvikkeet, ja eläinkaupasta ostetut tarvikkeet usein kestävät paremmin. Perustarvikkeisiin kuuluvat ruokakuppi, vesikuppi, peti, kissan lelut, raapimapuu ja ulkoilevalle kissalle myös kaulapanta ja valjaat. Löydät sivuiltamme tuotteita vertailtuna, ja löydät oman kissasi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kissan tarvikkeisiin ei siis tarvitse tuhlata satoja euroja, vaan ihan perustarvikkeilla kyllä pärjää. Kuitenkin muuttuvissa arjen tilanteissa tulee joskus tarve myös lisävarusteille.

Tuotteet, joita suosittelemme

Feliway haihdutin ja liuos, 48 ml

5/5

Feliway feromonihaihdutin ja liuos 48 ml. Feromonihaihdutin sisältää kissan naamaferomonia, jonka todettu vähentävän kissan kokemaa stressiä eri tilanteissa.

Petenkoiraravike logo
hinta: 39,90 €

Trixie Alicante -raapimispuu

4/5

Hurmaava raapimispuu tassukuviollisella printillä. Monet tasanteet tarjoavat kissalle verrattoman näkymän valtakuntaansa. 

Zooplus cropped
hinta: 63,99 - 76,99 €

Furminator Furflex vaihtopää XL

4/5

Furminator Furflex on tehokas pohjavillan- ja irtokarvanpoistaja. Vaihtopään avulla voit valita sopivimman kampaosan tilanteen mukaan.

Petenkoiraravike logo
hinta: 39,90 €

Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta

4.2/5

Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta on tukeva nahkavaljas erittäin pehmeästä nappanahkasta.

Petenkoiraravike logo
hinta: 21,99 €
Kissa hiekkalaatkolla

Hermostuneen kissan rauhoittamiseksi löytyy myös feromoni haihduttimia (muun muassa Feliway), jotka ovat luonnonmukaisia ja auttavat rauhoittamaan kissaa stressaavissa tilanteissa, kuten esimerkiksi eläinlääkärikäynnillä, matkustaessa tai uusia eläimiä tavattaessa. Feromoni haihduttimet kissoille toimivat myös ei haluttujen tapojen ehkäisyyn, kuten kynsimiseen ja virtsalla merkkailuun. Tuotteet sopivat kaikenikäisille kissoille.

Kissat harvemmin tarvitsevat vaatteita, mutta joskus rodusta ja turkin paksuudesta riippuen voi olla tarvetta käyttää esimerkiksi kissan villapaitaa. Kissan vaatteita löytyy erilaisia eri tilanteisiin, kuten kissan suojapuku leikattua kissaa varten tai rauhoittamiseen löytyvä Thundershirt esimerkiksi lääkärikäyntejä varten. Näppärimmät tekevät kissan villapaidan ohjeiden avulla itse.

Keitä me olemme?

Haluamme Lemmikintarvike.fi sivustolla on kerätä tietoa ja esitellä laadukkaat kissan tarvikkeet sinun ja lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Mielestämme suoraan kotisohvalta tapahtuva shoppailu on helpompi tapa varmistua siitä, että lemmikkisi saa rauhassa valitut.

Löydät meidät nyt myös
Vieritä ylös