Amici kaulapanta ja hihna

Muotitassu.fi:
5/5

Tämä Amici kaulapanta ja talutushihna -setti tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Valmistettu laadukkaasta, pehmeästä nappanahasta ja vahvistettu nailonilla, hihna on kestävä ja turvallinen. Setti sopii herkille koirille ja on saatavana eri paksuuksilla sekä kooissa, jotta löydät täydellisen yhdistelmän koirallesi.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!