Basic Sweet Cat – Kissan Valjaat

Petenkoiratarvike.com:
1/5

Basic Sweet Cat ovat nylonista valmistetut perusvaljaat joka kissalle. Ne ovat säädettävät, jonka ansiosta ne saa säädettyä kissalle napakasti. Selän pikalukkokiinnitys helpottaa käyttöä.

Pehmeä ja miellyttävä nailon -valjas istuu ja tuntuu mukavalta. Sopii erityisesti valjaissa opetteluun, sillä nämä valjaat mukautuvat hyvin eri kokoisille ja mallisille kissoille. Nopeat pikalukot helpottavat ja nopeuttavat pukemista!

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!