Cat’s Best Original

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Cat’s Best Original sisältää käsiteltyä aktiivipuukuitua, joka imee välittömästi nesteet ja hajut kapseloiden ne sisäänsä. Kuivikkeessa käytetään vain PEFC- sertifioitua puuteollisuuden sivutuotteita, joka tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Cat’s Best Original on myös täysin biohajoava, jolloin sen voi hävittää esimerkiksi biojätteen mukana.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!