Racinel Comfort Take Care

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Racinel Comfort- kissanhiekka valmistetaan luonnon montmorilloniitista, joka tekee siitä 100 % luonnontuotteen. Hiekkaan on lisätty aktiivihiiltä parantamaan hajunsitomiskykyä, sekä pidentämään hiekan käyttöikää. Hiekka on erittäin riittoisaa sen hienojakoisen koostumuksen, ja erittäin hyvän paakkuuntumisen ansiosta. Hiekka on myös 99 % pölyämätöntä, joten se soveltuu herkemmillekin kissoille.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!