Paperipelletti Toa-lätt

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Ympäristöystävällinen Toa-lätt paperipelletti on paakkuuntumaton kuivike, joka sopii niin kissoille kuin myös muillekin pieneläimille. Kuivike on erittäin imukykyinen eikä pölyä käytössä, ja soveltuu näin myös herkemmille eläimille. Paperipelletti ei myöskään tartu eläinten turkkiin ja täten auttaa pitämään asunnon puhtaana.

Koska Toa-lätt paperipelletti on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista, se voidaan hävittää käytön jälkeen esimerkiksi kompostoimalla.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!