Eukanuba Intestinal Kuiva

/5

Eukanuba Intestinal Wet Dog on täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista ongelmista ruoansulatuksen toiminnan kanssa. Eukanuba on käyttänyt paljon energiaa ja resursseja, kehittäkseen parhaan mahdollisen tuotteen, jotta koirasi voisi elää niin laadukasta ja mukavaa elämää, kuin mahdollista. 

Tämän kaiken mahdollistaa Eukanuban hienovaraisesti valitsemat ainesosat, jotka sekä edistävät koiran ruoansulatuksen toimintaa, että parantavat samalla sen yleistä terveyttä. Eukanuba Intestinal Wet Dog on myös täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista sairauksista tai terveydellisistä ongelmista

Näitä ongelmia voivat olla esimerkiksi koiran ruoansulatushäiriöt, sekä krooninen haimasairaus. Intestinal Wet Dog sopii myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten rasva-aineenvaihdunnan säätelyyn ja sen parantamiseen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että valmistaja kehottaa omistajaa konsultoimaan eläinlääkäriä ennen tuotteen ostamista ja käyttöönottoa. 

Näin voit olla täysin varma, että tuote on koirallesi 100% ennen sen käyttöönottoa. Eukanuba Intestinal Wet Dogin suurimmat ainesosat ovat kanamerikalariisimaissijauhokananmaksanaudan sivutuotteet, sekä kanan sivutuotteet. Tuote sisältää myös esimerkiksi omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat koirasi ruoansulatusta. 

Ruoka on täydellistä koiran mikroflooran tasapainon parantamiseen ja sen probioottiset kuidut ovat täydellistä ravintoa koiran hyödyllisille bakteereille. Tuote tukee myös koiran vastustuskykyä, esimerkiksi E-vitamiinin avulla.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!