Hills Canin Digestive Care

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hills Canin Digestive Care on yksi markkinoiden parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on vaikeuksia ruoansulatuksen kanssa. Syitä tälle ovat esimerkiksi tuotteeen korkea laatu, sekä hienovaraisesti valitut ainesosat. 

Tuote on täydellinen myös koirille, jotka kärsivät erilaisista terveysongelmista, jotka voivat juurikin aiheuttaa erilaisia ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Tuote on helposti sulavaa ja tämän aiheuttaa sen ainesosat, jotka on testattu laboratorio-olosuhteissa

Näihin ainesosiin kuuluu esimerkiksi kanamaissipanimoriiisikuivattu kananmuna, sekä lihauute. Ravinto sopii juurikin näiden aineosien sekä muiden lisättyjen aineiden vuoksi täydellisesti koirille jotka kärsivät esimerkiksi akuuteista ruoansulatuskanavan häiriöistä (gastroenteriitti), pentujen ruoansulatuskanavan häiriöistä, mahahaavasta, ruokatorven sairaudesta, mahalaukun toiminnan häiriöistä, kuten mahalaukun laajentumasta, sekä kiertymästä. 

Tuote sopii sekä aikuisille koirille, että pennuille, tehden siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisille koirille, erilaisissa elämänvaiheissa. Käytön yhteydessä kannattaa kuitenkin muistaa, että koiran ei kannata harrastaa liikuntaa syömisen yhteydessä, sillä se saattaa haitata Hill Canin Digestive Caren suunniteltua toimintaa koiran ruoansulatusjärjestelmässä. 

Digestive Care koiranruoka toimitetaan kuivaruoan muodossa ja sisältää kaikki ainesosat, joita voisit laadukkaalta ruoansulatuksen toimintaa parantavalta koiranruoalta odottaa. Tuotteen on tutkittu parantavan koiran tyytyväisyyttä elämäänsä ja parantavan useimmissa tapauksissa sen elämänlaatua. 

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!