Siirry suoraan sisältöön

Herkkävatsaisen koiran ruoka 2023 - vertailussa parhaat tuotteet

Herkkävatsaisen koiran ruoka

Sekä ihmisillä, että koirilla on kaikilla erilaiset ja uniikit vatsat, joihin myös sopii vain tietynlaiset ruoat paremmin, kuin toiset. On siis mahdollista, että myös koiralla voi olla herkkä vatsa, kuten myös ihmisellä. 

Tästä syystä onkin erittäin tärkeää koiran terveydelle ja hyvinvoinnille, että sen omistaja ostaa sille juuri sellaista ruokaa, jota koira ja sen elimistö pystyy hyvin käsittelemään, ilman minkäänlaisia ongelmia. 

Ruokia herkkävatsaisille koirille löytyy useita erilaisia. Ennen ruoan ostamista kannattaa kuitenkin viedä koira eläinlääkärin tutkittavaksi, jotta saat mahdollisimman paljon tietoa siitä, minkälaista ruokaa koirallesi kannattaa ostaa ja mikä sopii paremmin. 

Voit myös saada tietoa siitä, minkälaiset aineet eivät käy koiralle ravinnoksi, ja mitkä voivat aiheuttaa haittaa koiran terveydelle.

Suosittelemme näitä tuotteita herkkavatsaisille korille

Purina Veterinary Diets Caninen HA Hypoallergenic on yksi markkinoiden parhaista tuotteista koiran ruoansulatuksen parantamiselle. Se sisältää laadukkaita ainesosia, sekä muita ominaisuuksia, jotka nostavat koiran elämänlaatua ja tyytyväisyyttä suuresti. 

Tämä kuivaravinto on myös täydellinen koirille, jotka kärsivät erilaisista ruoka-aine allergioista. Tuotteen pääaineita ovat esimerkiksi maissitärkkelys, hydrolysoitu soijaproteiini, kivennäisaineet, kookosöljy, sokeri, rapsiöljy, soijaöljy, sekä kalaöljy. Se sisältää myös erilaisia vitamiineja, kuten E-vitamiinia, jotka tekevät koiran immuunijärjestelmästä voimakkaamman. 

Vitamiinien lisäksi se sisältää myös tärkeitä omega-3-rasvahappoja, jotka antavat tälle ruoalle paljon positiivisia terveysvaikutuksia.

Nutrima Health Digestion on yksi markkinoiden parhaista tuotteista herkkävatsaisille koirille, jotka vaativat hienovaraisesti valmistettua ravintoa elääkseen laadukkaasti ja mukavasti. 

Tuote on arvostetun eläimenruokavalmistaja Nutriman kehittämä, ja on saanut suurta arvostusta koiran omistajien keskuudessa ruoan korkean laadun vuoksi. Yritys on valmistanut sellaisen tuotteen, joka nostaa koiran suoliston, mielen, sekä vatsan hyvinvointia ja tekee koiran päivistä entistäkin mieluisamman. 

Nutrima Health Digestion-koiranruoan kehitysprosessissa on mietitty hyvin tarkkaan sitä, miten koiran ruoansulatusongelmat voivat vaikuttaa sen mielenterveyteen ja tyytyväiseen samalla tavalla kuin ihmisen samanlaiset ongelmat vaikuttavat ihmiseenkin. 

Ravinto koostuu monenlaisista ainesosista, jotka kaikki luovat kokonaisuuden joka on täydellinen juurikin koirille, joilla on ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Ainesosat koostuvat suureksi osaksi ankasta ja perunasta, mutta sisältää myös esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, pellavansiemeniä, sekä maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit ovat koiralle ravitsemuksellisesti erittäin tärkeitä, eritoten, koska se on tarkoitettu koiran ruoansulatuksen parantamiseen. 

Nutrima Health Digestionin maitohappobakteerit tekevät koiran ruoansulatuksesta paljon helpompaa, sillä bakteerit auttavat ruoan rikkoutumista ja katalysoivat sen hajoamista sekä imeytymistä koiran elimistöön. 

Raaka-aineet tässä ruoassa ovat myös hypoallergeenisia, jotta kaikenlaiset koirat voivat siitä nauttia. Tuotteen kehitysprosessissa Nutrima on myös miettinyt sitä, miten koiran ruoansulatus saattaa heikentyä esimerkiksi pitkän lääkekuurin aikana. 

Tästä syystä tämä ruoka onkin täydellistä juurikin koirille, jotka kärsivät esimerkiksi kroonisista sairauksista tai ovat käyneet eläinlääkärin operaatioissa.

Royal Canin Gastro Intestinal on Royal Caninin paras tuote herkkävatsaisille koirille. Se sisältää hienovaraisesti valittuja ainesosia, jotka pitävät huolen koirasi terveydestä ja auttavat herkkävatsaisen koiran elämänlaadun ylläpitoa. 

Royal Canin Gastro Intestinal on maailmanlaajuisesti tunnetun koiranruokavalmistaja Royal Caninin kehittämä ja valmistama. Yritys on tehnyt suuren määrän työtä tuotteeseen liittyvän tutkimuksen parissa ja on kehittänyt ratkaisuja, jotka ovat täydellisiä koirien ruoansulatukselliselle terveydelle. 

Tuote auttaa koiran ruoansulatuksen tehostamisessa ja antaa koirallesi laadukasta ravintoa, ilman vääränlaisista ruoista aiheutuvia terveysongelmia. Tuote koostuu esimerkiksi riisistä, kuivatuista siipikarjanvalkuaisista, maisista, eläinrasvoista, sekä kivennäisaineista. Se toimitetaan kuivassa muodossa. 

Tuote sisältää kaikkien edellämainittujen ainesosien lisäksi myös EPA– ja DHA-rasvahappoja, jotka ovat innovatiivinen ja järkevä ratkaisu koiran ruoalle. Nämä rasvahapot valmistajan mukaan ylläpitävät suoliston normaalia toimintaa. 

Kaikki tuotteen ainesosat on erittäin hienovaraisesti ja laboratoriossa toteutetun tutkimustyön perusteella valittu tukemaan koiran ruoansulatuskanavan hyvinvointia kaikilla tavoin. 

Ainesosat ovat myös koirien maailmanlaajuisesti rakastamia ja ruoka on tutkimusten mukaan koirille erittäin maittavaa, vaikka koiran ruokahalu olisi kärsinyt esimerkiksi sairauden vuoksi. Royal Canin Gastro Intestinal on myös siitä hyvä vaihtoehto koiralle, että se sisältää suuren määrän energiaa, jotta koira jaksaisi elää mahdollisimman aktiivista ja mukavaa elämää, vaikka sillä olisikin heikko vatsa. 

Tuote tutkimusten mukaan parantaa koiran mielenterveyttä ja tyytyväisyyttä elämäänsä. Se on siis juurikin tästä syystä täydellinen vaihtoehto koiranomistajille, jotka haluavat pitää huolta herkkävatsaisen koiran terveydestä ja hyvinvoinnista.

Hills Canin Digestive Care on yksi markkinoiden parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on vaikeuksia ruoansulatuksen kanssa. Syitä tälle ovat esimerkiksi tuotteeen korkea laatu, sekä hienovaraisesti valitut ainesosat. 

Tuote on täydellinen myös koirille, jotka kärsivät erilaisista terveysongelmista, jotka voivat juurikin aiheuttaa erilaisia ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Tuote on helposti sulavaa ja tämän aiheuttaa sen ainesosat, jotka on testattu laboratorio-olosuhteissa

Näihin ainesosiin kuuluu esimerkiksi kana, maissi, panimoriiisi, kuivattu kananmuna, sekä lihauute. Ravinto sopii juurikin näiden aineosien sekä muiden lisättyjen aineiden vuoksi täydellisesti koirille jotka kärsivät esimerkiksi akuuteista ruoansulatuskanavan häiriöistä (gastroenteriitti), pentujen ruoansulatuskanavan häiriöistä, mahahaavasta, ruokatorven sairaudesta, mahalaukun toiminnan häiriöistä, kuten mahalaukun laajentumasta, sekä kiertymästä. 

Tuote sopii sekä aikuisille koirille, että pennuille, tehden siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisille koirille, erilaisissa elämänvaiheissa. Käytön yhteydessä kannattaa kuitenkin muistaa, että koiran ei kannata harrastaa liikuntaa syömisen yhteydessä, sillä se saattaa haitata Hill Canin Digestive Caren suunniteltua toimintaa koiran ruoansulatusjärjestelmässä. 

Digestive Care koiranruoka toimitetaan kuivaruoan muodossa ja sisältää kaikki ainesosat, joita voisit laadukkaalta ruoansulatuksen toimintaa parantavalta koiranruoalta odottaa. Tuotteen on tutkittu parantavan koiran tyytyväisyyttä elämäänsä ja parantavan useimmissa tapauksissa sen elämänlaatua. 

Royal Canin Digestive Care on saman valmistajan Gastro Intestinal-tuotteen lisäksi yksi yrityksen parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on ongelmia ruoan käsittelemisessä ja sulattamisessa. 

Se sisältää useita samoja aineita, kuin Gastro Intestinal-tuotekin, mutta eroaa siitä myös useilla tavoilla. Tämä keskikokoisille koirille tarkoitettu ravinnollinen valmiste sisältää aineosia, jotka on tarkkaan testattu Royal Caninin labroissa ja on tieteellisesti todistettu parantamaan erilaisten koirien kykyä käsitellä ruokaa. 

Ainesosat tekevät Royal Canin Digestive Caresta myös erittäin maukkaan vaihtoehdon koirille, jotka pitävät nautinnollisista makukokemuksista. Tuotteen ainesosiin kuuluu esimerkiksi riisi, kuivattu siipikarjanvalkuainen, vehnäjauho, eläinrasvat, vehnä, maissigluteeni, sekä kasvivalkuaisuute

Royal Canin Digestive Care sisältää myös yhden mielenkiintoisen ainesosan: antioksidantit. Nämä antioksidantit auttavat koiraa neutraloimaan vapaita radikaaleja sen elimistössä. Se myös sisältää hyvin sulavaa proteiinia, sekä prebiootteja. Näiden ainesosien vaikutukset nähdään bakteeriflooran tasapainotuksen muodossa. 

Yksi tuotteen mielenkiintoisista ominaisuuksista on myös sen vaikutukset koiran turkkiin. Tuotteen omega-6-rasvahapot auttavat luomaan koiralle kiiltävän ja terveen turkin. Tämä kaikki tekee tuotteesta täydellisen vaihtoehdon koiran omistajille, jotka haluavat taata koiralleen mukavan ja laadukkaan elämän, laadukkaalla ruoalla.

Eukanuba Intestinal Wet Dog on täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista ongelmista ruoansulatuksen toiminnan kanssa. Eukanuba on käyttänyt paljon energiaa ja resursseja, kehittäkseen parhaan mahdollisen tuotteen, jotta koirasi voisi elää niin laadukasta ja mukavaa elämää, kuin mahdollista. 

Tämän kaiken mahdollistaa Eukanuban hienovaraisesti valitsemat ainesosat, jotka sekä edistävät koiran ruoansulatuksen toimintaa, että parantavat samalla sen yleistä terveyttä. Eukanuba Intestinal Wet Dog on myös täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista sairauksista tai terveydellisistä ongelmista

Näitä ongelmia voivat olla esimerkiksi koiran ruoansulatushäiriöt, sekä krooninen haimasairaus. Intestinal Wet Dog sopii myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten rasva-aineenvaihdunnan säätelyyn ja sen parantamiseen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että valmistaja kehottaa omistajaa konsultoimaan eläinlääkäriä ennen tuotteen ostamista ja käyttöönottoa. 

Näin voit olla täysin varma, että tuote on koirallesi 100% ennen sen käyttöönottoa. Eukanuba Intestinal Wet Dogin suurimmat ainesosat ovat kana, merikala, riisi, maissijauho, kananmaksa, naudan sivutuotteet, sekä kanan sivutuotteet. Tuote sisältää myös esimerkiksi omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat koirasi ruoansulatusta. 

Ruoka on täydellistä koiran mikroflooran tasapainon parantamiseen ja sen probioottiset kuidut ovat täydellistä ravintoa koiran hyödyllisille bakteereille. Tuote tukee myös koiran vastustuskykyä, esimerkiksi E-vitamiinin avulla.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%