Herkkävatsaisen koiran ruoka 2024 - vertailussa parhaat tuotteet

Herkkävatsaisen koiran ruoka

Sekä ihmisillä, että koirilla on kaikilla erilaiset ja uniikit vatsat, joihin myös sopii vain tietynlaiset ruoat paremmin, kuin toiset. On siis mahdollista, että myös koiralla voi olla herkkä vatsa, kuten myös ihmisellä. 

Tästä syystä onkin erittäin tärkeää koiran terveydelle ja hyvinvoinnille, että sen omistaja ostaa sille juuri sellaista ruokaa, jota koira ja sen elimistö pystyy hyvin käsittelemään, ilman minkäänlaisia ongelmia. 

Ruokia herkkävatsaisille koirille löytyy useita erilaisia. Ennen ruoan ostamista kannattaa kuitenkin viedä koira eläinlääkärin tutkittavaksi, jotta saat mahdollisimman paljon tietoa siitä, minkälaista ruokaa koirallesi kannattaa ostaa ja mikä sopii paremmin. 

Voit myös saada tietoa siitä, minkälaiset aineet eivät käy koiralle ravinnoksi, ja mitkä voivat aiheuttaa haittaa koiran terveydelle.

Purina Veterinary Diets Canine HA Hypoallergenic
4/5

Purina Veterinary Diets Caninen HA Hypoallergenic on yksi markkinoiden parhaista tuotteista koiran ruoansulatuksen parantamiselle.

Nutrima Health Digestion
4/5

Nutrima Health Digestion -koiranruoka on suunniteltu aikuisille herkkävatsaisille koirille.

Royal Canin Maxi Digestive Care
4/5

Digestive Care -koostumus auttaa tukemaan ihanteellista suoliston hyvinvointia.

Suosittelemme näitä tuotteita herkkavatsaisille korille

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Purina Veterinary Diets Caninen HA Hypoallergenic on yksi markkinoiden parhaista tuotteista koiran ruoansulatuksen parantamiselle. Se sisältää laadukkaita ainesosia, sekä muita ominaisuuksia, jotka nostavat koiran elämänlaatua ja tyytyväisyyttä suuresti.

Tämä kuivaravinto on myös täydellinen koirille, jotka kärsivät erilaisista ruoka-aine allergioista. Tuotteen pääaineita ovat esimerkiksi maissitärkkelys, hydrolysoitu soijaproteiini, kivennäisaineet, kookosöljy, sokeri, rapsiöljy, soijaöljy, sekä kalaöljy. Se sisältää myös erilaisia vitamiineja, kuten E-vitamiinia, jotka tekevät koiran immuunijärjestelmästä voimakkaamman.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrima Health Digestion on yksi markkinoiden parhaista tuotteista herkkävatsaisille koirille, jotka vaativat hienovaraisesti valmistettua ravintoa elääkseen laadukkaasti ja mukavasti.

Tuote on arvostetun eläimenruokavalmistaja Nutriman kehittämä, ja on saanut suurta arvostusta koiran omistajien keskuudessa ruoan korkean laadun vuoksi. Yritys on valmistanut sellaisen tuotteen, joka nostaa koiran suoliston, mielen, sekä vatsan hyvinvointia ja tekee koiran päivistä entistäkin mieluisamman.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Gastro Intestinal on Royal Caninin paras tuote herkkävatsaisille koirille. Se sisältää hienovaraisesti valittuja ainesosia, jotka pitävät huolen koirasi terveydestä ja auttavat herkkävatsaisen koiran elämänlaadun ylläpitoa.

Royal Canin Gastro Intestinal on maailmanlaajuisesti tunnetun koiranruokavalmistaja Royal Caninin kehittämä ja valmistama. Yritys on tehnyt suuren määrän työtä tuotteeseen liittyvän tutkimuksen parissa ja on kehittänyt ratkaisuja, jotka ovat täydellisiä koirien ruoansulatukselliselle terveydelle.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hills Canin Digestive Care on yksi markkinoiden parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on vaikeuksia ruoansulatuksen kanssa. Syitä tälle ovat esimerkiksi tuotteeen korkea laatu, sekä hienovaraisesti valitut ainesosat.

Tuote on täydellinen myös koirille, jotka kärsivät erilaisista terveysongelmista, jotka voivat juurikin aiheuttaa erilaisia ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Tuote on helposti sulavaa ja tämän aiheuttaa sen ainesosat, jotka on testattu laboratorio-olosuhteissa.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Digestive Care on saman valmistajan Gastro Intestinal-tuotteen lisäksi yksi yrityksen parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on ongelmia ruoan käsittelemisessä ja sulattamisessa.

Se sisältää useita samoja aineita, kuin Gastro Intestinal-tuotekin, mutta eroaa siitä myös useilla tavoilla. Tämä keskikokoisille koirille tarkoitettu ravinnollinen valmiste sisältää aineosia, jotka on tarkkaan testattu Royal Caninin labroissa ja on tieteellisesti todistettu parantamaan erilaisten koirien kykyä käsitellä ruokaa.

/5

Eukanuba Intestinal Wet Dog on täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista ongelmista ruoansulatuksen toiminnan kanssa. Eukanuba on käyttänyt paljon energiaa ja resursseja, kehittäkseen parhaan mahdollisen tuotteen, jotta koirasi voisi elää niin laadukasta ja mukavaa elämää, kuin mahdollista.

Tämän kaiken mahdollistaa Eukanuban hienovaraisesti valitsemat ainesosat, jotka sekä edistävät koiran ruoansulatuksen toimintaa, että parantavat samalla sen yleistä terveyttä. Eukanuba Intestinal Wet Dog on myös täydellinen tuote koirille, jotka kärsivät erilaisista sairauksista tai terveydellisistä ongelmista.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Hypoallergenic -koiranruoka on ainutlaatuinen erikoisruokavalio aikuisille koirille, jotka kamppailevat ruoka-aineyliherkkyyden tai ruoka-aineallergian kanssa. Tämä hypoallergeeninen tuote on suunniteltu huolellisesti minimoidakseen allergisia reaktioita ja tarjoamaan koiralle kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Usein kysytyt kysymykset

Herkkävatsaiselle koiralle voi siis tarjota ruokaa, joka on valmistettu helposti sulavista proteiineista kuten lampaasta, kalasta tai kanasta. Vältä vehnää ja muita viljoja, sillä ne voivat aiheuttaa vatsaongelmia. Jos nämä eläinproteiinit eivät sovellu koirallesi, kokeile harvinaisempia vaihtoehtoja kuten ankkaa tai riistaa. On tärkeää seurata koiran vointia ja reaktioita eri ruoka-aineisiin, jotta löydät sen tarpeisiin parhaiten sopivan ruokavalion.

Koiran vatsan rauhoittamiseksi voit aloittaa pitämällä sen vuorokauden vesipaastolla, jotta vatsa saa aikaa rauhoittua. Tänä aikana voidaan myös käyttää vatsaa rauhoittavaa lääkitystä, mikäli eläinlääkäri on määrännyt sellaista. Paastopäivän jälkeen voit tarjota koiralle kevyttä ja helposti sulavaa ruokaa, kuten riisi-raejuustoseosta tai keitettyä broilerinlihaa. Tämän tyyppinen ruokavalio auttaa koiran vatsaa rauhoittumaan ja palautumaan mahdollisista ärsytyksistä. Muista kuitenkin aina keskustella eläinlääkärin kanssa ennen minkään uuden ruokavalion tai hoidon aloittamista.

Koiralle, jolla on ripuli, tulee antaa helposti sulavaa ja vähärasvaista ruokaa. Yleisesti suositeltavia ruokia ovat keitetty riisi, johon voi lisätä pieniä määriä raejuustoa, tai keitetyt ja kypsennetyt vähärasvaiset lihat, kuten naudanliha, kana, kalkkuna tai seiti. Keitettyä perunaa voi myös käyttää riisin sijaan. Tämäntyyppinen ruokavalio auttaa rauhoittamaan koiran vatsaa ja edistää ripulin paranemista. Kuitenkin, jos ripuli jatkuu pitkään tai pahenee, on tärkeää ottaa yhteys eläinlääkäriin saadaksesi ammattimaista apua.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!