Ever Clean Litterfree Paws

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Ever Clean Litterfree Paws on suunniteltu soveltumaan etenkin pitkäkarvaisille kissoille, sekä kissanpennuille. Suuremmat rakeet estävät hiekan kulkeutumista esimerkiksi tassuissa tai pitkäkarvaisen kissan turkissa, pitäen näin asunnon puhtaampana.

Suurempirakeinen hiekka pysyy myös hiekkalaatikossa paremmin aktiivisten pentujen taloudessa, jossa vielä opetellaan hiekkalaatikolla käymistä. Hiekan aktiivihiilitekniikan ansiosta se imee itseensä hajuja, pitäen sen raikkaana ja mukavana myös kissalle itselleen. Hiekka on myös erittäin pölyämätöntä, joten se soveltuu hyvin myös herkemmille kissoille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!