Ever Clean Multiple Cat

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Ever Clean Multiple Cat on miedosti hajustettu kissanhiekka, joka on kehitetty sopimaan etenkin monikissatalouksiin. Hiekkaan on lisätty hajunsitojia sekä aktiivihiilitekniikkaa, joilla varmistetaan hiekan pysyminen raikkaana useasta käyttäjästä huolimatta.

Hiekka sisältää paineaktivoituvaa tuoksuteknologiaa, joka aktivoituu vain kissan käyttäessä hiekkaa. Tällöin hiekan tuoksu säilyy pidempään, eikä hiekkalaatikko tuoksu hajusteilta jatkuvasti.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!