Feel Active Padded multitalutin arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active -pehmustettu monitoimitalutin tarjoaa käyttäjälle monipuolisuutta ja mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen. Neopreenipehmuste koko matkalla tekee taluttimesta miellyttävän kädessä pidettävän, ja sen kaksi o-rengasta sekä pistoolilukot molemmissa päissä mahdollistavat hihnan pituuden säätämisen erilaisiin tarpeisiin. Tämä monitoimitalutin sopii erinomaisesti esimerkiksi reaktiovaljaiden käyttöön, ja 3M-heijastimet varmistavat hyvän näkyvyyden pimeässä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!