Feel Active Training valjas

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Training -koiran valjaat ovat täydelliset vahvoille koirille ja vaelluksille. Valjaissa on vahva rakenne, kahva lisäkontrolliin ja teflon-käsittely likaa hylkivään etuosaan. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä. Ergonominen muotoilu tekee valjaista mukavat, ja niitä voidaan säätää sopimaan koirallesi. Valjaiden laadukas, kestävä materiaali ja huolellinen ompelu varmistavat pitkäikäisyyden.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!