Feel Leather Purr

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Mustasta nappanahasta valmistetut kissanvaljaat ovat kevyet ja ergonomiset pitää. Ainutlaatuinen valjaiden malli antaa kissalle tilaa liikkua vapaasti, eikä valjaat estä kissan luonnollisia liikeratoja. Pehmeä nappanahka tuntuu miellyttävältä päällä, ja kestää myös erittäin hyvin käyttöä.

Feel Leather Purr- valjaissa on säädettävä rinnanympärys, jonka ansiosta valjaat mahtuvat erinomaisesti hyvinkin erikokoisille kissoille. Valjaat on myös erittäin helppo pukea, sillä kiinnitettäviä ja säädettäviä solkia on vain yksi.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!