Furminator Long Hair -pohjavillanpoistaja kissalle

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Furminator Long Hair -pohjavillanpoistaja kissalle on erinomainen työkalu pitkäkarvaisten kissojen irtoavan aluskarvan poistamiseen jopa 99 % tehokkuudella. Säännöllisellä käytöllä Furminator auttaa myös vähentämään karvapalloja. Klassikoksi muodostunut Furminator on saavuttanut suosion erinomaisen tehokkuutensa ansiosta. Laite sopii pitkäkarvaisille kissoille, sillä se ulottuu päällyskarvan läpi keräten irtoavan aluskarvan vahingoittamatta päällyskarvaa. Liukumattoman kahvan ansiosta Furminator pysyy hyvin kädessä käytön aikana.

Valitse oikeankokoinen Furminator kissan koon mukaan: S pienille pitkäkarvaisille kissoille ja M/L keskikokoisille tai suurille pitkäkarvaisille kissoille. Käytä pohjavillanpoistajaa harjan tapaan, vetämällä Furminatoria karvan kasvusuuntaan ja ole erityisen varovainen herkillä alueilla, kuten vatsassa ja jaloissa sekä sukuelinten ja peräaukon lähellä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!