Furminator Short Hair -pohjavillanpoistaja kissalle

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Furminator Short Hair -pohjavillanpoistaja kissalle on erinomainen apuväline lyhytkarvaisten kissojen irtoavan aluskarvan poistamiseen jopa 99 % tehokkuudella. Säännöllinen Furminatorin käyttö auttaa vähentämään karvapallojen muodostumista. Tämä suositun tuotemerkin klassikkomalli on saavuttanut maineensa tehokkuutensa ansiosta. Short Hair Furminator on suunniteltu lyhytkarvaisille kissoille, ja se ulottuu päällyskarvan läpi keräten irtoavan aluskarvan vahingoittamatta päällyskarvaa. Laite pysyy hyvin kädessä liukumattoman kahvan ansiosta.

Valitse oikeankokoinen Furminator kissan koon mukaan: S pienille lyhytkarvaisille kissoille ja M/L keskikokoisille tai suurille lyhytkarvaisille kissoille. Käytä pohjavillanpoistajaa harjan tapaan, vetämällä Furminatoria karvan kasvusuuntaan ja ole erityisen varovainen herkillä alueilla, kuten vatsassa ja jaloissa sekä sukuelinten ja peräaukon lähellä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!