Furminator Long Hair -pohjavillanpoistaja

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Furminator Long Hair -pohjavillanpoistaja on erinomainen työkalu pitkäkarvaisten koirien irtoavan aluskarvan poistamiseen jopa 99 % tehokkuudella. Klassikoksi muodostunut Furminator on tullut suosituksi erityisen tehokkuutensa ansiosta. Laite sopii kaikenkokoisille pitkäkarvaisille koirille, joiden karvat irtoavat helposti. Liukumattoman kahvan ansiosta Furminator pysyy hyvin kädessä käytön aikana.

Käytä Furminatoria kuivan turkin harjaamiseen 1-2 kertaa viikossa noin 10-20 minuuttia kerrallaan. Kaareva reuna mukautuu koiran vartalon muotoihin, ja FURejector-painike helpottaa karvojen poistamista laitteesta. Skin Guard -reunat suojaavat koiraa teräviltä kulmilta, ja reunasuojus pitää terähampaat suojassa säilytyksen aikana. Muista käyttää oikeankokoista Furminatoria koiran koon mukaan: XS, S, M, L tai XL.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!