Furminator Short Hair -pohjavillanpoistaja

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Furminator Short Hair -pohjavillanpoistaja on tehokas apuväline lyhytkarvaisten koirien irtoavan aluskarvan poistamiseen jopa 99 %:n teholla. Tämä klassikko on saavuttanut suosion juuri erinomaisen tehokkuutensa ansiosta. Lyhytkarvaisille koirille suunniteltu Short Hair Furminator ulottuu päällyskarvan läpi keräten irtoavan aluskarvan vahingoittamatta päällyskarvaa. Laite pysyy tukevasti kädessä liukumattoman kahvan ansiosta.

Muista käyttää oikeankokoista Furminatoria koiran koon mukaan: XS, S, M, L tai XL. Käytä pohjavillanpoistajaa harjan tapaan, vetämällä Furminatoria karvan kasvusuuntaan ja ole erityisen varovainen herkillä alueilla, kuten vatsassa ja jaloissa sekä sukuelinten ja peräaukon lähellä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!