Hurtta Casual pehmustettu valjas

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hurtta Casual pehmustetut valjaat ovat kestävä ja mukava valinta koirallesi jokapäiväiseen käyttöön. Puolukanväriset valjaat sopivat kaikille koirille, ja niiden leveät pehmusteet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen koirallesi. Helppo pukea ja riisua, nämä valjaat ovat täydelliset aktiiviseen ulkoiluun.

Valjaat on varustettu tehokkailla 3M-heijastimilla, joten koirasi on näkyvissä myös hämärässä ja pimeässä. Kestävät neopreenivaljaat ovat konepestäviä ja niiden rintakehän ympärysmitta on säädettävissä. Valjaat on suunniteltu erityisesti istumaan hyvin koiran päällä ilman ihon tai turkin kulutusta. Tummat, pinnoitetut metalliosat lisäävät valjaiden kestävyyttä. Hurtta Casual pehmustetut valjaat ovat klassikkomalli, joka sopii kaikille yleisimmille koiraroduille.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!