Hurtta Casual y-valjas

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hurtan ergonominen Y- valjas sopii kaikenlaiseen ulkoiluun, ja kaikenlaisille koirille. Valjaita suositellaan etenkin selkä- ja niskavaivoista kärsiville koirille, sillä valjaiden malli on näistä vaivoista kärsiville koirille ihanteellinen. Koiran vetäessä paine jakautuu tasaisesti koko rintakehän alueelle, eikä näin pääse vahingoittamaan koiran selkä- tai niskanikamia. Muistathan kuitenkin, että eläinlääkäri osaa antaa parhaat ohjeet selkä- ja niskavaivoista kärsiville koirille.

Tämä klassikkomalli on saatavilla lukuisissa eri kokoluokissa, ja ne ovat myös helposti säädettävissä. Valjaat sopivat myös useimmille koiraroduille, sillä ne on valmistettu istumaan täydellisesti hyvinkin erilaisilla koirilla. 

Valjaita on saatavilla monessa eri koossa, joten ne sopivat erityisen hyvin myös pienille koirille. 

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!